Dag til dag levering | Altid gratis fragt | Tilfredshedsgaranti
Dag til dag levering ved bestilling inden kl. 16.00 | Personlige betjening på 25944677 mellem 09 og 15 alle hverdage | 100 dages fuld returret
Altid gratis levering
Tilfredshedsgaranti
0,00 kr.
FARS DAG SPAR 20% - SE ALLE TILBUD
Altid gratis levering
Tilfredshedsgaranti
Hurtig support

Oplev glæden ved at lave mad med en rigtig god kniv

Kvalitetsknive med 100% tilfredshedsgaranti

Sådan vælger du den rigtige kniv

SE KNIVENE NU
Trustpilot

Bestsellers lige nu

Nedsatte produkter

Omtalt i

Forside video

Start dit køkkeneventyr hos Qknives

Vil du nyde at gå i køkkenet? Skal det at lave mad blive en sjov opgave, i stedet for en sur pligt? Er du træt af dårligt køkkenudstyr? Så er Qknives svaret til dig. Hos Qknives sælger vi kun egne kvalitetsprodukter, som vi kan stå 100% inde for. Dette er også grunden til at vi ikke sælger flere tusinde produkter, men ”kun” har et meget lille sortimen.

Gode køkkenkniv er din bedste ven under madlavning

Med gode køkkenknive giver du dig selv de allerbedste forudsætninger, når det kommer til madlavning i hjemmet. Med en eller flere gode køkkenknive fra Qknives, så køber du ikke en kniv, som kun holder i et år eller to. Du køber køkkenknive, som du kan have det meste af dit liv, hvis du blot passer en smule på dem. Alle vores knive er nemlig lavet i minimum 67 lags høj kvalitets stål, samt skæfter som er lavet i slidstærkt og holdbart materiale.

Køb køkkenknive i høj kvalitet

Står du og overvejer at investere i nye køkkenknive, så vil vi helt klart anbefale dig at tænke på kvaliteten af køkkenknivene. Derfor anbefaler vi også at det er vigtigere at have et par gode køkkenknive fremfor mange af mindre god kvalitet. Med en køkkenkniv fra Qknives er du sikker på, at du får en køkkenkniv i tårnhøj kvalitet. Derfor anbefaler vi at du kigger mere på materialerne kniven er lavet af, samt specifikationerne fremfor kun at kigge på prisen.

Skarpe køkkenknive er en nødvendighed i et køkken

Der findes ordsprog der lyder så ledes ”En skarp køkkenkniv er ikke farlig, en sløv køkkenkniv er derimod”. Når du har skarpe køkkenknive, er du nemlig sikker på, at du ikke bruger unødvendig kræft når du laver mad. Derfor er skarpe køkkenknive ikke bare mere effektive at bruge, men også mere sikker at bruge. 

Et vælg af forskellige knive til netop dit behov

Hvis man først skal ud at investere i nye knive, så skal man spørge sig selv hvor mange knive man skal have, dernæst skal man spørge sig selv hvilke knive. Når man har stillet sig disse spørgsmål, så skal man i gang med at lede efter nye knive. Hvis ens behov er til at skære en masse brød ud, så giver det sig selv at man skal købe en brødkniv. Er man derimod en person, som skal skære en masse kød ud, så skal man naturligvis have fat i en klassisk kokkekniv. Derfor tilbyder vi hos Qknives også mere end blot én type knive. Hos os kan du nemlig få disse forskellige knive: Gyuto kokkekniv, nakiri kniv, santoku kniv, brødkniv, udbener kniv, utility kniv og til sidst en urtekniv. Derfor er der knive til enhver smag samt en hver situation, som du kan komme ud for i køkkenet.

Et godt knivsæt er din bedste ven i køkkenet

Når man først har haft et knivsæt før, med forskellige knive, så ved man hvilke knive man vil have og hvilke knive som skal indgå i ens knivsæt. Hos Qknives der sælger vi nogle forskellige kombinationer af knivsæt. Vi har nogle mindre knivsæt, hvori der indgår 2 knive eller nogle medium størrelsesknivsæt hvori der er 4 knive. Sidst men ikke mindst tilbyder vi selvfølgelig også knivsæt hvori alle knive fra serien indgår. Derfor mener vi altid det er muligt at finde et sæt som passer perfekt til dig. Ellers så er vi altid behjælpelige med at lave et skræddersyet knivsæt, hvis der skulle være behov for det.

Er en kokkekniv den mest brugte kniv

Hvis du ønsker en enkelt kniv, så er en kokkekniv det oplagte valg. Kokkekniven er ikke bare den mest anvendte enkelt kniv. Det er også den kniv, som kan klare langt de fleste opgaver i køkkenet. Derfor er vores klare anbefaling også, at en god kokkekniv er uundværlig i et hvert køkken. Den er simpelthen en nødvendighed når man skal lave mad. Dette gælder både almindeligt ”hverdagsmad”, men også hvis man laver lidt ”finere” mad af og til.

Hvad kendetegner japanske knive

Når man snakker om nogle kendetegn ved knive af god kvalitet, så er der flere ting der kommer igen. Knivene skal selvfølgelig være lavet i højkvalitetsmateriale, det giver sig selv. Der bruger man ofte materiale til skæfterne, som er yderst holdbart, men samme tid flot. Dette er bl.a. pakkatræ, sycamoretræ, palisandertræ eller et blandingsprodukt som G-10 komposit. Derudover er japanske knive altid kendetegnet ved at være lavet i flere stål og ofte 30 lag stål eller mere. Dette giver nemlig kniven en god hårdhed (HrC), som er den mest anvendte målemetode, til at måle en knivs kvalitet.

En brødkniv lidt udover det normale

Når man tænker på en brødkniv, så får man ofte den samme tanke. En kniv som kun kan bruges til at skære brød. Her må vi bare sige, at en god brødkniv kan så meget mere end bare at skære brød ud. Med en god brødkniv, så har du en kniv der også er ekstremt god til at skære forskellige frugter eller meloner ud. Den er nemlig helt perfekt til bl.a. ananas, vandmelon eller lignende. Derudover er en brødkniv naturligvis også perfekt til både blødt, hårdt og luftigt bagværk. Derfor mener vi også en brødkniv er en af de mest undervurderet køkkenknive, som man kan have i sit sortiment.

Ingen varer
Subtotal
0 kr.
Nedsatte varer
-0,00 kr.
Rabatkode
-0,00 kr.
Fragt
Gratis
Total
0,00 kr.
Heraf moms:
0,00 kr.
Betalingsmetode vælges senere
Betal nemt på Qknives.dk Betal nemt på Qknives.dk Betal nemt på Qknives.dk Betal nemt på Qknives.dk Betal nemt på Qknives.dk
Indkøbskurv