Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse og dag til dag levering Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid fri fragt og dag til dag levering Altid fri fragt og dag til dag levering

Black Series - en serie bestående af fire knive

Black Series er en knivserie bestående af fire forskellige køkkenknive. Knivene har et kantet udseende og skæfter fremstillet i G-10 komposit.

En serie af knive med utrolig skarphed

Denne serie består af fire forskellige japanske damaskus knive.  

Serien består af en kokkekniv, utility kniv, santoku kniv og en urtekniv. Hver kniv har deres egen funktion i køkkenet, hvorfor de er bedst som en samlet enhed, når man skal lave mad i køkkenet.

Knivbladet er lavet i 67 lags højkvalitets carbon stål, og er smedet efter damaskus metoden. De mange sammenpressede lag stål og selve smedeprocessen gør, at knivbladet har en rigtig høj HrC ifølge Rockwell-skalaen, som er en måleenhed til at måle hårdhed på knive

Vores Black Series har en HrC på 62.Skæfter af G-10 komposit

Knivene er lavet med et skæfte i lækkert sort G-10 komposit materiale, som er udformet, så det passer perfekt til håndens form. Det giver et stabilt og behageligt greb om kniven. 

G-10 komposit er et specielt materiale, som er ekstremt robust og modstandsdygtigt overfor slid. Samtidig er det et vandafvisende materiale, der gør knivene langtidsholdbare. 

Det kantede udseende på denne knivserie får dem til at fremstå minimalistiske, hvilket især kommer til udtryk, når de bliver bragt ind i det nordiske køkken.

shipping
ALTID FRI FRAGT
Lige meget hvad du køber
shipping
RETURRET
100 dages returret på alle ordre
Telefonsupport
09-15 alle hverdage
shipping
DAG TIL DAG LEVERING
Hvis du bestiller inden kl. 16 på hverdage
© COPYRIGHT 2021 QKNIVES.DK
Dankort Visa Visa Electron Mastercard Mobilepay
Facebook Instagram Pinterest

PSST! VIL DU HAVE 10% RABAT?


Vi giver 10% rabat på din næste ordre, og så er der også gratis fragt!

WAIT10