Dag til dag levering | Altid gratis fragt | Tilfredshedsgaranti
Dag til dag levering ved bestilling inden kl. 16.00 | Personlige betjening på 25944677 mellem 09 og 15 alle hverdage | 100 dages fuld returret
Altid gratis levering
Tilfredshedsgaranti
0,00 kr.
Hvordan vælger jeg den rigtige kniv?

Hvordan vælger jeg den rigtige kniv?

Vi bliver ofte spurgt om hvilken kniv der passer bedst til mig? Og det kan ofte være ret svært at svare på. Derfor har vi valgt at lave en kort guide der kort forklarer hvad de forskellige knives spidskompetencer er og hvorfor du burde vælge netop den type kniv.

Det vigtigste ved en god køkkenkniv uanset hvilken type det er

Det absolut vigtigste ved en god køkkenkniv uanset hvilken type det er, det er at den er lavet i god kvalitet. Derfor er alle vores køkkenknive lavet i 67 lags højkvalitets stål med en høj hårdhed på 62 HrC ifølge Rockwell-skalaen (målemetode for en knivs kvalitet). Derudover skal skæftet selvfølgelig både være ergonomisk korrekt, men også lavet i holdbart materiale. Derfor er alle vores knivserier selvfølgelig også lavet med et kvalitetsskæfte som også er ergonomisk korrekt.

Gyuto kokkekniv – den klassiske og mest anvendte køkkenkniv

Kokkekniven er den mest anvendte køkkenkniv i både det professionelle køkken og hjemme køkkenet. Kokkekniven er perfekt til et vælg af forskellige opgaver. Med sit store og brede blad, så kan kokkekniven bruges til både at skære kød før og efter tilberedning, skærer, hakke og snitte grøntsager ud. Da den har et lidt buet blad, så er den perfekte til at lave ”vuggende” bevægelser. Derfor er kokkekniven den ultimative allround kniv og den bliver højest sandsynligt den mest anvendte køkkenkniv i dit sortiment. Du kan se vores udvalg af kokkeknive lige her.

Nakiri kniv – den asiatiske grøntsagsmester

Nakiri kniven er først og fremmest kendt som den asiatiske grøntsagskniv. Det er den bedste kniv til langt de fleste grøntsager, som du vil arbejde med i køkkenet. Med sit utroligt brede blad, så er nakiri kniven nemlig perfekt til alle slags grøntsager. Det brede blad gør at nakiri kniven er utroligt god til alle slags hakke opgaver hvor der er grøntsager involveret. Det brede blad gør at man uafbrudt kan hakke små som store grøntsager. Derudover så gør den ekstra vægt i bladet på nakiri kniven også den til den bedste køkkenkniv til store grøntsager. Du kan se vores udvalg af nakiri knive lige her.

Santoku kniv – den asiatiske kokkekniv

En santoku kniv minder meget om den klassiske gyuto kokkekniv. Dog har den ikke et lige så buet blad som en kokkekniv og mere et lige blad som en nakiri kniv. Sidst men ikke mindst, så har den heller ingen spids. Santoku kniven er især god til udskæring af kød både før og efter tilberedning samt udskæring af grøntsager, især mellem størrelse grøntsager som peberfrugter er santoku kniven helt perfekt til. Du kan se vores udvalg af santoku knive lige her.

Brødkniv – den bedste kniv til at skære brød

Brødkniven giver i virkeligheden en lille smule sig selv. En af de mest brugte knive i det danske hjem er uden tvivl brødkniven. Brødkniven bliver brugt til næsten alle slags måltider. Derfor er det også en af de mest uundværlige knive til dit sortiment. Brødkniven er og bliver den bedst kniv når det kommer til udskæring af brød af forskellige slags. Du kan se vores udvalg af brødknive lige her.

Udbenerkniv – den bedste kniv til at skære og pudse kød

En udbenerkniv er lavet til det formål at den skal være den bedste kniv til at skære og pudse kød. Med sit smalle blad og spids, så er udbenerknive perfekte til kød, da den nemt og effektivt kan arbejdes med. Sidst men ikke mindst, så gør udbener kniven sig også gældende når det kommer til udskæring af fjerkræ eller fisk. Den bliver især også brugt meget til fisk, da den også går under navnet en filetkniv. Derfor anbefaler vi også at du anskaffer dig en udbenerkniv, hvis du af og til har med kvalitetskød, fjerkræ eller fisk at gøre. Du kan se vores udvalg af udbenerknive lige her.

Utility kniv – en god allround køkkenkniv

En utility kniv er en mellem udgave af en kokkekniv eller en urtekniv. En utility kniv bliver ofte brugt til nogle af de opgaver hvor man finder en kokkekniv for stor eller en urtekniv for lille. Den er også kendt som en rigtig god allround kniv. Vi anbefaler at man vælger en utility kniv som den ene af sine to første knive, da den kan varetage mange forskellige opgaver under madlavning. Du kan se vores udvalg af utility knive lige her.

Urtekniv – den perfekte kniv præcisions arbejde

Den mindste kniv vi sælger, er en klassisk urtekniv. Urtekniven er rigtig god til de mindre opgaver i køkkenet, som kræver præcision. Med sit lille blad er den nemlig utroligt nem at styre når man enten skal hakke eller snitte. Den bruges især til grøntsager og urter. Du kan se vores udvalg af urteknive lige her.

Ingen varer
Subtotal
0 kr.
Nedsatte varer
-0,00 kr.
Rabatkode
-0,00 kr.
Fragt
Gratis
Total
0,00 kr.
Heraf moms:
0,00 kr.
Betalingsmetode vælges senere
Betal nemt på Qknives.dk Betal nemt på Qknives.dk Betal nemt på Qknives.dk Betal nemt på Qknives.dk Betal nemt på Qknives.dk
Indkøbskurv