Dag til dag levering | Altid gratis fragt | Tilfredshedsgaranti
Dag til dag levering ved bestilling inden kl. 16.00 | Personlige betjening på 25944677 mellem 09 og 15 alle hverdage | 100 dages fuld returret
Altid gratis levering
Tilfredshedsgaranti
0,00 kr.
Udbenerkniv i 67 lags stål, smedet efter damaskusmetoden og med en kerne af VG-10 stål.

Lær en udbenerkniv at kende

Hvad bruger man en udbenerkniv til?

Overordnet set så bruges en udbenerkniv til at skære kød fri fra alle typer kød eller til partering af kødstykker. En god udbenerkniv skal kunne klare at skære kød fri fra knogler og ben fra dyr der kommer fra lands, til vands og i luften. Den skal med andre ord kunne bruges på både et godt stykke kalve/oksekød, en god kylling eller en fisk fra havet. Derfor er det også vigtigt at din udbenerkniv er lavet i god kvalitet, så den kan klare alle tre kategorier indenfor udskæring/udbening.

Hvad skal jeg være opmærksom på ved udbenerkniv?

Først og fremmest, så skal din nye udbenerkniv være udformet som en udbenerkniv. Dette kan lyder lidt underligt, men det er vigtigt at din udbenerkniv har den rette udformning. Den skal først og fremmest have den lille ”bule” lige inden skaftet. Den lille ”bule” beskytter dine fingre når du bruger din udbenerkniv, da den stopper eventuelle ben/knogler fra at ramme dine finger. Dernæst så skal din udbenerkniv ikke være alt for lang, da den skal være nem at styre når du bruger den. Vi anbefaler at klingen på din udbenerkniv er mellem 14 og 16 cm. Lang. Dette vil give dig maksimal kontrol ved brug og man kan derfor nemt lave de snit, som man ønsker. Sidst men ikke mindst, så skal en udbenerkniv, ligesom alle andre køkkenknive ligge godt i hånden og gerne med et ergonomisk skæfte. Ligger din udbenerkniv ikke godt i hånden, så vil den være irriterende at bruge over længere tid.

For at opsummere det kort:

  1. Din udbenerkniv skal have den lille ”bule” til at beskytte dine fingre.
  2. Den skal være mellem 14 og 16 cm. Lang for at kunne bruges så effektivt som muligt.
  3. Den skal have et ergonomisk skæfte og ligge godt i hånden

Hvor mange forskellige typer udbenerknive har I?

Her hos Qknives har vi tre forskellige udbenerknive, som er i tre forskellige serier. Den store forskel på vores udbenerknive ligger i udformningen af deres skæfte. Selve kvaliteten af stålet på vores knive er den samme. Alle tre udbenerknive er smedet efter damaskusmetoden og lavet i 67 lags højkvalitets stål. Dette giver dem en høj hårdhed på 62 HrC, hvilket betyder de er mere modstandsdygtige overfor korrektioner og derfor ikke skal slibes lige så ofte, som andre køkkenknive. En normal køkkenkniv har ofte en HrC på et sted mellem 50 og 55 HrC. Vores tre udbenerknive er lavet med ergonomiske skæfter, dog i forskellige materiale. Vores tre udbenerknive er lavet i palisandertræ, pakketræ og sycamoretræ. Du kan finde alle tre typer af udbenerknive lige her og læse meget mere om dem.

Hvordan skal jeg opbevare min udbenerkniv?

Ligesom med alle andre køkkenknive, så er det vigtigt at opbevare din udbenerkniv sikkert og forsvarligt. Dette kan gøre på flere forskellige måder. Vi anbefaler altid at man opbevarer sine køkkenknive på en af følgende måder. Den helt nemme og billigst metode er, at opbevare sin udbenerkniv i den kasse, som den kommer i. Dette er dog også den mest irriterende måde, da man altid skal finde kassen frem, tage den ud osv. En af de andre metoder, som også er de mest populære metoder er at opbevare sin udbenerkniv på en knivmagnet, knivholder eller i en knivblok. Hvis man opbevarer sin udbenerkniv på en af disse måder, så sikrer man ikke bare at den er opbevaret forsvarligt og sikkert, men også at den er nem tilgængelig. Derfor er dette også de mest populære måder generelt at opbevare sine udbenerknive, såvel som sine køkkenknive.

Ingen varer
Subtotal
0 kr.
Nedsatte varer
-0,00 kr.
Rabatkode
-0,00 kr.
Fragt
Gratis
Total
0,00 kr.
Heraf moms:
0,00 kr.
Betalingsmetode vælges senere
Betal nemt på Qknives.dk Betal nemt på Qknives.dk Betal nemt på Qknives.dk Betal nemt på Qknives.dk Betal nemt på Qknives.dk
Indkøbskurv