Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse og dag til dag levering Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid fri fragt og dag til dag levering Altid fri fragt og dag til dag levering

Sådan behandler og vedligeholder du et skærebræt i træ

Sådan behandler og vedligeholder du et skærebræt i træ

Træ er et levende materiale, hvorfor det sagtens kan give sig, når det bliver udsat for fugt, vand og lignende. Derfor er skærebrætter i træ også altid overfladebehandlet på en måde, således vand og fugt får svært ved at trænge ind i træet, og dermed “vrider” i træfibrene.

Udover, at vedligeholde den overfladebehandling, der er lavet på skærebrættet fra fabrikantens side, så er det også vigtigt, at man rengører sine skærebrætter korrekt.

Vi har lavet en lille guide til, hvordan du behandler dit skærebræt i træ, således du forlænger levetiden på dem.

Rengøring af træskærebræt

Vi anbefaler altid, at man vasker sine træskærebrætter op i hånden med almindelig opvaskesæbe.

Du må aldrig putte dine træskærebrætter i opvaskemaskinen. Det er der nemlig ikke noget naturligt træ, som kan holde til i længden.

Grunden til, at du ikke må putte dine skærebrætter i opvaskemaskinen, er grundet de kemikalier, som er i den lille opvasketabs, som du putter i din maskine. Kemikalierne går simpelthen ind og ødelægger træet. Deruodover, så vil afspændingsmidlet, som er i maskinen, tørre træet ud.

Behandling og vedligeholdelse af skærebræt

Vi anbefaler, at du en gang i mellem giver dit skærebræt olie. Hyppigheden afhænger selvfølgelig af, hvor ofte, du bruger dit skærebræt.

Smør et tyndt lag olie på overfladen med en serviet eller et stykke køkkenrulle, og lad skærebrættet stå natten over, inden du vasker det med almindelig opvaskesæbe. Det er vigtigt, at du bruger en naturlig olie, som ikke er farlig at indtage.

Udover, at det er godt for træet og skærebrættets overfalde at give det en behandling med olie engang i mellem, så fremhæver denne behandling også skærebrættets flotte naturlige farve igen.

Relaterede produkter

shipping
ALTID FRI FRAGT
Lige meget hvad du køber
shipping
RETURRET
100 dages returret på alle ordre
Telefonsupport
09-15 alle hverdage
shipping
DAG TIL DAG LEVERING
Hvis du bestiller inden kl. 16 på hverdage
© COPYRIGHT 2021 QKNIVES.DK
Dankort Visa Visa Electron Mastercard Mobilepay
Facebook Instagram Pinterest

PSST! VIL DU HAVE 10% RABAT?


Vi giver 10% rabat på din næste ordre, og så er der også gratis fragt!

WAIT10