Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse og dag til dag levering Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid fri fragt og dag til dag levering Altid fri fragt og dag til dag levering
Populære søgninger
Japansk kokkekniv
Slibesten
Original series
Knivsæt
Urtekniv

Brødknive

Her på siden kan du finde vores forskellige brødknive. Brødknivene er lavet i 67 lags stål og lavet ud af høj kvalitet i carbonstål. Derudover har vi brødknive med både håndformet skæfte, men også mere lige og rundt skæfte.

Brødknive i 67 lags højkvalitets-carbonstål

Hos Qknives sælger vi kun knive i høj kvalitet, og det er selvfølgelig ingen undtagelse for vores brødknive. Brødknivene er lavet i 67 lags højkvalitets-carbonstål, hvilket sikrer dig, at din næste brødkniv ikke bare er endnu en kniv. Dette gør, at netop disse har en utrolig høj hårdhed på hele 62 HRC, som i bund og grund betyder, at din nye brødkniv er mere modstandsdygtigt over for korrektion. Hvilket på godt gammeldags dansk betyder, at din kniv holder sin skarphed i længere tid ad gangen, end hvad en normal brødkniv ville have gjort. Normale brødknive fra Europa har normalt en HRC på mellem 50 og 55. Derfor ligger vores brødknive noget over de normale knive.

Brødknive fra to forskellige serier

Vi har to forskellige brødknive, som begge kan det samme, men stadig er forskellige. Fælles for begge brødknive er dog, at de er lavet i 67 lags højkvalitets-carbonstål, dog er der ret stor forskel på resten. Vores brødkniv fra Original Series er lavet med et lige rundt skæfte lavet i pakkatræ og har et udseende på stålet som ser mere råt og ”hamreret” ud. Derimod er vores brødkniv fra Bright Series lavet med et skæfte i som er håndformet og lavet i ”sycamore-træ”, dette gør, at kniven ser lidt mere levende ud. Derudover er stålet på brødkniven i Bright Series og slebet glat, så den har et markant anderledes udseende end brødkniven fra Original Series. Derfor er der ikke forskel på selve kvaliteten af knivene, men det er derimod en smagssag, når det kommer til valg af brødkniv.

shipping
ALTID FRI FRAGT
Lige meget hvad du køber
shipping
RETURRET
100 dages returret på alle ordre
Telefonsupport
09-15 alle hverdage på 25944677
shipping
DAG TIL DAG LEVERING
Hvis du bestiller inden kl. 16 på hverdage
© COPYRIGHT QKNIVES.DK
Dankort Visa Visa electron Mastercard Mobilepay Anyday
Qknives Facebook Qknives Instagram Qknives Pinterest

PSST! VIL DU HAVE 10% RABAT?


Vi giver 10% rabat på din næste ordre, og så er der også gratis fragt!

WAIT10
×

Vil du besøge Qknives.se?

Det ser ud til, at du er fra Sverige. Skal vi hjælpe dig over på vores svenske webshop?