Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse og dag til dag levering Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid fri fragt og dag til dag levering Altid fri fragt og dag til dag levering
Qknives Facebook Qknives Instagram Qknives Pinterest Følg Qknives på Linkedin
Populære søgninger
Japansk kokkekniv
Slibesten
Original series
Knivsæt
Urtekniv

Filet-/Udbenerknive

Vi kender den alle sammen, det er den klassiske filet-/udbener kniv. Kniven er fantastisk til opgaver såsom at pudse kød af eller filetere fisk, den kan dog også bruges til udbening af kød. Hvor man simpelthen skal skære et stykke kød fri fra en knogle på en eller anden måde. Dette ligger naturligvis også i navnet ”filet-/udbener kniv”.

Hvorfor vælge en filet-/udbener kniv?

Der kan være flere grunde til at vælge en filet-/udbener kniv. Vi ville dog helt klart sige at det er en nødvendighed i et køkken, hvis man ofte spiser fisk eller kød. Især hvis man spiser kød, som oftest skal skæres eller pudses en lille smule. Kniven er nemlig helt perfekt til udskæring af kød, hvor man enten skærer et større stykke kød ud i bøffer eller, hvor man simpelthen skal skære sener eller andet af et stykke kød. Her er det utroligt lækkert at arbejde med en filet-/udbener kniv. Derudover så giver det næsten sig selv, men kniven er også fantastisk til at skære i fisk og faktisk skære en hel fisk ud, så den bliver spise klar. Med sit relativt lange og smalle/tynde blad, så kan kniven nemt glide igennem en fisk og blive tæt på benene uden, at skære igennem dem.

Filet-/udbener kniv i 67 lags stål

Vores på nuværende tidspunkt eneste filet-/udbener kniv er lavet i 67 lags højkvalitets carbonstål, hvilket gør at kniven kan blive utroligt skarp, men også at den holder sin skarphed i længere tid ad gangen. Den er nemlig meget mere modstandsdygtig overfor korrektioner end en normal europæisk filetkniv. Grunden til dette er, at kniven er lavet i 67 lags stål og den dermed har en høj HrC på hele 62, hvorimod en europæisk kniv faktisk kun har en mellem 50 og 55.

shipping
ALTID FRI FRAGT
Lige meget hvad du køber
shipping
RETURRET
100 dages returret på alle ordre
Telefonsupport
09-15 alle hverdage på 25944677
shipping
DAG TIL DAG LEVERING
Hvis du bestiller inden kl. 16 på hverdage
© COPYRIGHT QKNIVES.DK
Dankort Visa Visa electron Mastercard Mobilepay Anyday
Qknives Facebook Qknives Instagram Qknives Pinterest Følg Qknives på Linkedin

PSST! VIL DU HAVE 10% RABAT?


Vi giver 10% rabat på din næste ordre, og så er der også gratis fragt!

WAIT10
×

Vil du besøge Qknives.se?

Det ser ud til, at du er fra Sverige. Skal vi hjælpe dig over på vores svenske webshop?