Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse og dag til dag levering Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid fri fragt og dag til dag levering Altid fri fragt og dag til dag levering
Qknives Facebook Qknives Instagram Qknives Pinterest Følg Qknives på Linkedin
Populære søgninger
Japansk kokkekniv
Slibesten
Original series
Knivsæt
Urtekniv

Gode råd

ROCKWELL-SKALAEN, HVAD ER DET?

Rockwell-skalaen er den mest anvendte metode til at måle hårdheden på en køkkenknivs stål på. Rockwell-skalaen er både international brugt og anerkendt. Når man bruger Rockwell-skalaen så får kniven en karakter, det er her hårdheden af det testede stål bliver bestemt. Der er forskellige kategorier man opdeler Rockwell-skalaen i, man bruger altid HR, som står for ”Hardness Rockwell”. Den næste del man tilføjer til skalaen er et bogstav mere, dette kan være alt fra A, B, C, D, E, F osv. Den mest anvendt er dog C især indenfor køkkenknive. Derfor får alle knive en karakter inden for HRC, som kan ligge på et forskelligt tal. En europæisk køkkenkniv ligger oftest mellem 50 og 55 HRC. Dog ligger knive af højere kvalitet med en højere stålhårdhed gerne på en noget højere HRC. Vores japanske køkkenknive har en HRC på 62, hvilket er i den høje del af skalaen.
 

 

HVORFOR ER DET VIGTIGT AT KNIVEN HAR EN HØJ HRC?

Når du vælger køkkenknive, så er HRC’en en af de vigtigste punkter og kigge på. I vores optik er en høj HRC alfa og omega når du skal vælge køkkenknive i den højere del af prisskalaen. Køkkenknive med en høj HRC, ligesom vores japanske køkkenknive, har en meget højere stålhårdhed, hvilket i sidste ende holder knivene skarpe og funktionsdygtige i længere tid. Køkkenknive med en lavere HRC, ligesom en traditionel europæiske køkkeknive, holder ikke sin skarphed i specielt lang tid, hvilket i sidste ende betyder at du skal slibe dine knive ofte eller bruge en masse penge på at få professionelle knivslibere til holde dem ved lige. Derved giver en høj HRC på knivstålet køkkenknivene en meget længere levetid, og med en japansk køkkenkniv fra os får du faktisk en kniv som holder hele dit liv. Det forudsætter selvfølgelig at du ikke mishandler dine knive og en gang i mellem passer og plejer dem.
shipping
ALTID FRI FRAGT
Lige meget hvad du køber
shipping
RETURRET
100 dages returret på alle ordre
Telefonsupport
09-15 alle hverdage på 25944677
shipping
DAG TIL DAG LEVERING
Hvis du bestiller inden kl. 16 på hverdage
© COPYRIGHT QKNIVES.DK
Dankort Visa Visa electron Mastercard Mobilepay Anyday
Qknives Facebook Qknives Instagram Qknives Pinterest Følg Qknives på Linkedin

PSST! VIL DU HAVE 10% RABAT?


Vi giver 10% rabat på din næste ordre, og så er der også gratis fragt!

WAIT10
×

Vil du besøge Qknives.se?

Det ser ud til, at du er fra Sverige. Skal vi hjælpe dig over på vores svenske webshop?