Når det kommer til redskaber i køkkenet, så er knive naturligvis et af de vigtigste. Uden knive ville man nærmest ikke kunne lave noget mad. Her er en kokkekniv selvfølgelig den vigtigste kniv, som du kommer til at eje. Med sin store alsidighed, så kan kokkekniven klare mere eller mindre alle opgaver, som den bliver udsat for i et køkken. Med en god og skarp gyuto kokkekniv, kan du nemlig både klare grøntsagerne og kødet. Derfor mener vi også at det er den vigtigste kniv, som er i et køkken.
Som nævnt tidligere, så er kokkekniven den mest alsidige kniv i et køkken. Derfor vil vi også understrege nødvendigheden ved at, begynde med at købe en god kokkekniv fremfor andre køkkenkniv.
Med denne kokkekniv er du sikker på, at du ikke bare bliver endnu en kok i eget hjem. Hver gang du går i køkkenet, kommer du nemlig til at få følelsen af at være en vaske ægte professionel kok. Derfor er en god kokkekniv meget mere end bare et almindeligt stykke værktøj i dit køkken. En god kokkekniv giver dig nemlig både glæden og lysten til at gå endnu mere i køkkenet, og give dig i kast med endnu sværere og mere komplicerede retter.
Med denne gyuto kokkekniv fra vores Rose serie, så er du sikker på at du ikke bare får en almindelig kokkekniv. Kniven er udviklet i samarbejde med både professionelle kokke, madbloggere, Michelin kokke samt en industriel designer. Det betyder derfor, at der har været sans for ikke bare detaljerne, udseendet og den høje kvalitet af materialerne. Der har også været fuld fokus på optimal funktionalitet og holdbarhed.
Knivserien er lavet i tæt samarbejde med den danske industrielle designer Frederik Kiersgaard Lund. Fokusset for denne knivserie har været at gøre kniven så funktionel og behagelig at bruge i køkkenet som muligt, men på samme tid også have et flot og minimalistisk design.
Processen har været lang, og har hele tiden været en dialog mellem vores madglade fagfolk og Frederik, for at skabe det mest optimale og ergonomiske produkt. Med skæftets bløde kurve og udformning lægger kniven sig helt perfekt i din hånd, hvilket giver dig kontrol over kniven. Kombinationen af et knivblad som er ekstremt skarp, og et ergonomisk lækkert skæfte så har vi skabt en kniv, som er perfekt til både hjemmekokken og Michelin kokken.
Derfor er kokkeknivens materiale også fra øverste hylde. Udover sit flotte og funktionelle design så har vi også skabt en kniv som holder i generationer.
Knivens blad er lavet af 67 lags stål med en kerne af VG-10 stål og har en HRC på 62 ifølge Rockwell-skalaen (måleenhed for knivens kvalitet). Sidste men ikke mindst er kniven lavet i et flot, og mørkt palisander træ, som er utroligt slidstærkt samt lækkert at holde ved.