Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse og dag til dag levering Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid fri fragt og dag til dag levering Altid fri fragt og dag til dag levering

Japansk Brødkniv - Original Series

799,00

  • Kniven er 33 cm. bladet udgør 20,5 cm
  • Vejer 191 gram
  • 67 lags carbon stål Smedet efter Damaskus-metoden
  • Skæftet er i pakkatræ
  • 62 HRC på rockwell-skalaen. (Tryk her for at læse om Rockwell-skalaen)
  • Bliver leveret i lækker gaveæske
BESTIL SNART
Hvornår bliver varen sendt?
Vi sender din ordre om:
Læs mere om leveringstidspunkt

Japansk Brødkniv - Original Series

799,00,-

JAPANSK BRØDKNIV - ORIGINAL SERIES

 

JAPANSK BRØDKNIV SMEDET EFTER DAMASKUS-METODEN MED EN HÅRDHED PÅ 62 HRC

Selvom brødkniven er en takket køkkenkniv, så har den bibeholdt sin ekstreme hårdhed, som resten af vores Original Series har på 62 HRC ifølge Rockwell-skalaen. Med sin hård på 62 HRC er brødkniven betydeligt hårdere end den normale Europæisk knive, som oftest ligger på 50 til 55 HRC. Det at brødkniven er endnu hårdere end den normale europæiske brødkniv gør, at den sagtens kan skære igennem alle former for brød, og bibeholde sin skarphed i hele dens levetid.

 

EN GOD BRØDKNIV ER ESSENTIEL I KØKKENET

Der findes en del forskellige køkkenknive, dog er brødkniven en af de vigtigste når du søndag morgen står, og skal skære rundstykker til din kones suprise brunch. En af de værste situationer man kan komme ud for i køkkenet, er at ødelægge et frisk nybagt brød med en kniv, som ikke er beregnet til at skære brød med. Men en japansk inspireret brødkniv fra Qknives, kommer du aldrig til at stå i denne situation igen. Med de velkendte skæretakker og sin knivbladshårdhed gør det, at brødkniven nemt og elegant skære igennem almindeligt brød såvel som et brød fyldt med hårde kerner. Det betyder derfor, at du aldrig står i den situation, at du får mast og ødelagt brødets flotte figur, og derfor altid kan præsentere flotte ensartet brødskiver.

 

KAN BRØDKNIVEN ANDET?

Det korte svar er ja. Det kan den. Brødkniven er ikke kun funktionsdygtig til brød af alle arter og former, men også til en liste af andre opgaver i køkkenet. En god brødkniv kan sagtens bruges til at skære f.eks. vandmeloner, store tomater eller ananas ud. Når det handler om at skære madvare ud med en forholdsvis glat overflade, som de før nævnte madvare, så kan brødkniven være et rigtig godt stykke værktøj at bruge. På grund af brødknivens takkede knivblad betyder det, at forskellige madvare med glatte overflader er nemmere at skære igennem.

 

VANDAFVISENDE SKÆFTE I PAKKATRÆ

Selvom et vandafvisende skæfte ikke er det mest essentielle for en god brødkniv, så er det alligevel en utrolig god funktion at have på en hvilken som helst køkkenkniv. Da man skærer brød med en tør overflade, er det selvfølgelig ikke her det kommer til sin ret. Men skærer man meloner, tomater, ananas eller lignende, hvor der ofte er vand indblandet, er det en lækker detalje, at brødkniven er nem og behagelig at anvende. Dertil skal det også nævnes, at et skæfte i det vandafvisende pakkatræ gør, at holdbarheden på skæftet er rigtig lang. Køkkenknive bliver vasket op mange gange i løbet af dens levetid og derfor giver det vandafvisende pakkatræ en lang levetid på selve skaftet.

Andre spændende produkter

Altid gratis fragt!

post nord

Omdeling til pakkeshop - 1 hverdag
modtag den: Loader...

Gratis
post nord

Omdeling til erhverv - 1 hverdag
modtag den: Loader...

19 kr.
post nord

Omdeling til privat - 1 hverdag
modtag den: Loader...

19 kr.
shipping
ALTID FRI FRAGT
Lige meget hvad du køber
shipping
RETURRET
28 dages returret på alle ordre
shipping
DAG TIL DAG LEVERING
Hvis du bestiller inden kl. 16 på hverdage
© COPYRIGHT 2021 QKNIVES.DK
Dankort Visa Visa Electron Mastercard Mobilepay
Facebook Instagram Pinterest

PSST! VIL DU HAVE 10% RABAT?


Vi giver 10% rabat på din næste ordre, og så er der også gratis fragt!

WAIT10