Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse og dag til dag levering Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid fri fragt og dag til dag levering Altid fri fragt og dag til dag levering

Japansk kokkekniv - Original Series

849,00

  • Kniven er 33 cm. bladet udgør 20,5 cm
  • Vejer 224 gram
  • 67 lags carbon stål smedet efter Damaskus-metoden.
  • Skæftet er i pakkatræ
  • 62 HRC på rockwell-skalaen. (Tryk her for at læse om Rockwell-skalaen)
  • Bliver leveret i lækker gaveæske
BESTIL SNART
Hvornår bliver varen sendt?
Vi sender din ordre om:
Læs mere om leveringstidspunkt

Japansk kokkekniv - Original Series

849,00,-

JAPANSK KOKKEKNIV - ORIGINAL SERIES

EN GOD KOKKEKNIV ER EN NØDVENDIGHED I ETHVERT KØKKEN

Den vigtigste kniv du kommer til at eje i dit køkken, er uden tvivl en kokkekniv. Kokkekniven er den mest anvendte kniv i det danske køkken, grundet dens alsidighed. Kokkekniven kan blive bruge i alle situationer i et køkken. Når du skal skære grøntsager, frugt eller kød så kan du bruge kokkekniven, derfor er kokkekniven også den bedste/vigtigste køkkenkniv, som du kommer til at eje.

 

JAPANSK KOKKEKNIV I 67 LAGS CARBON STÅL MED EN HrC PÅ 62

Med en kokkekniv fra Qknives får du en kokkekniv smedet efter Damaskus-metoden, og en kokkekniv i 67 lags carbon stål. Når en kniv er smedet med så mange lag stål betyder det, at HRC’en på knivbladet stiger dette betyder med andre ord, at hårdheden og holdbarheden på kniven stiger. Med en HRC på 62 ifølge rockwell-skalaen har vores kokkekniv en meget bedre holdbarhed en almindelig europæisk køkkenkniv, som normalt ligger på omkring 55 HRC.

 

EN KOKKEKNIV I ELEGANT, STILRENT OG TIDSLØST DESIGN

Med en kokkekniv fra Qknives kommer du ikke bare til at eje en almindelig kokkekniv, du kommer til at eje meget mere. Med vores kokkekniv i banket stål får du en kokkekniv i et elegant og stilrent design. Vores kokkekniv er lavet af 67 lags højkvalitets carbon stål med et skæfte i pakkatræ.

 

EN KOKKEKNIV MED ET SKÆFTE I PAKKATRÆ

Kokkeknivens skæfte er lavet af pakkatræ. Pakkatræ er træpulver, der er presset sammen så det bliver ekstremt hårdt og slidstærkt. Pakkatræet bliver anvendt til køkkenknive i hele verden, især i de asiatiske lande. Et skæfte i pakkatræ er et af de bedste og mest anvendte materialer, når det kommer til køkkenknive. Skæftet er utrolig slidstærkt og robust, derudover er pakkatræ også et meget vandafvisende materiale, og er derfor perfekt når man arbejder i et køkken.  

 

DET VIGTIGSTE VED EN GOD KØKKENKNIV

Når du laver mad, er der mange vigtige ting der spiller ind det, kan både være gode råvarer, de rigtige krydderier og ikke mindst det rigtige køkkenværktøj. Derfor er det alfa omega, at du vælger dine køkkenknive med omhu. En god kokkekniv skal være en alsidig kniv, som kan bruge til næsten alle arbejdsopgaver i køkkenet.

 

MEGET MERE END BARE EN KOKKEKNIV

Når du vælger din nye kokkekniv, er det meget vigtigt, at du ikke bare vælger den første kokkekniv du får øje på, men derimod vælger den rigtige kokkekniv. I Japan betegner kokkene deres knive som en forlængelse af deres arm, derfor vælger de deres knive med den største omhu. Hvorfor så nøjes med en helt almindelig kokkekniv, som i princippet overhovedet ikke er pengene værd, når du kan få en kniv som er meget bedre til prisen? De vigtigste faktorer når du vælger kokkekniv er, at den ligger godt i hånden, forbliver skarp, har en god holdbarhed, har den rigtige vægtfordeling og kan klare mange forskellige opgaver i køkkenet. Men en kokkekniv fra Qknives får du alt dette til en ekstrem fordelagtig pris.

Andre spændende produkter

-10%
Japansk Knivsæt - The Basic Set - Black Series
1.528,00,-
1.698,00,-
DU SPARER 170,-
Køb nu

Altid gratis fragt!

post nord

Omdeling til pakkeshop - 1 hverdag
modtag den: Loader...

Gratis
post nord

Omdeling til erhverv - 1 hverdag
modtag den: Loader...

19 kr.
post nord

Omdeling til privat - 1 hverdag
modtag den: Loader...

19 kr.
shipping
ALTID FRI FRAGT
Lige meget hvad du køber
shipping
RETURRET
28 dages returret på alle ordre
shipping
DAG TIL DAG LEVERING
Hvis du bestiller inden kl. 16 på hverdage
© COPYRIGHT 2021 QKNIVES.DK
Dankort Visa Visa Electron Mastercard Mobilepay
Facebook Instagram Pinterest

PSST! VIL DU HAVE 10% RABAT?


Vi giver 10% rabat på din næste ordre, og så er der også gratis fragt!

WAIT10