Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse og dag til dag levering Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid fri fragt og dag til dag levering Altid fri fragt og dag til dag levering

Japanske kokkeknive

En japansk kokkekniv er den vigtigste kniv i et godt køkken. Kokkekniven er en alsidig køkkenkniv, som kan klare mere eller mindre alle opgaver, som den bliver udsat for. Derfor er kokkekniven også den slags kniv vi oplever de fleste, starter med at købe.

En god kokkekniv er en nødvendighed i et køkken

Den vigtigste kniv, du kommer til at eje i dit køkken er uden tvivl en kokkekniv. Kokkekniven er den mest anvendte kniv i det danske køkken, grundet dens store alsidighed. Kokkekniven kan nemlig bruges til stort set alle situationer i et køkken.

Du kan bruge din kokkekniv både, når du skal skære grøntsager, frugt eller kød, hvorfor en kokkekniv også er den bedste og vigtigste form for køkkenkniv, du nogensinde kommer til at eje.

 

Meget mere end bare en kokkekniv

Når du skal vælge din nye kokkekniv, er det meget vigtigt, at du ikke bare vælger den første kokkekniv, som du får øje på. Du skal vælge den rigtige kokkekniv. I Japan betegner kokkene deres knive, som en forlængelse af deres arm, hvorfor de også vælger deres knive med den største omhu.

Det vigtigste, man skal tænke på, når man vælger sin kokkekniv er, at den ligger godt i hånden, forbliver skarp, har en god holdbarhed, har den rigtige vægtfordeling og kan klare mange forskellige typer af opgaver i køkkenet.

 

En japansk kokkekniv med høj hårdhed

Alle vores japanske kokkeknive er lavet i allerbedste kvalitet. Derfor får du ikke bare en japansk kokkekniv, der er lavet i højkvalitets carbon stål, men også en kokkekniv, som scorer rigtig højt på Rockwell-skalaen.

Vores japanske kokkeknive har nemlig en HrC på hele 62, hvilket gør dem hårdere end almindelige europæiske køkkenknive, som typisk ligger mellem 50-55 HrC. Derfor får du en japansk kokkekniv, som kan blive utrolig skarp, men også holde sin skarphed i længere tid end en normal køkkenkniv.

Vores udvalg består af tre forskellige kokkeknive med japansk stål, som hver især har en unik egenskab. Læs mere om hver enkelt kniv under produktet.

-15%
Japansk Knivsæt - The Complete Set - Original Series
3.480,00,-
4.095,00,-
DU SPARER 615,-
-15%
Japansk Knivsæt - The Complete Set - Black Series
2.801,00,-
3.296,00,-
DU SPARER 495,-
-15%
Japansk Knivsæt - The Complete Set - Bright Series
4.669,00,-
5.494,00,-
DU SPARER 825,-
-10%
Slibestenssæt med to slibesten
718,00,-
798,00,-
DU SPARER 80,-
shipping
ALTID FRI FRAGT
Lige meget hvad du køber
shipping
RETURRET
100 dages returret på alle ordre
Telefonsupport
09-15 alle hverdage
shipping
DAG TIL DAG LEVERING
Hvis du bestiller inden kl. 16 på hverdage
© COPYRIGHT 2021 QKNIVES.DK
Dankort Visa Visa Electron Mastercard Mobilepay
Facebook Instagram Pinterest

PSST! VIL DU HAVE 10% RABAT?


Vi giver 10% rabat på din næste ordre, og så er der også gratis fragt!

WAIT10