Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse og dag til dag levering Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid fri fragt og dag til dag levering Altid fri fragt og dag til dag levering

Japansk kokkekniv - Black Series

1.099,00

  • 67 lags carbon stål smedet efter Damaskus-metoden
  • Kniven er 33 cm. bladet udgør 21 cm.
  • Vejer 244 gram
  • 62 HRC på rockwell-skalaen. (Tryk her for at læse om Rockwell-skalaen)
  • Skæfte i sort G-10 komposit som er tilpasset håndformen
  • Bliver leveret i lækker gaveæske
BESTIL SNART
Hvornår bliver varen sendt?
Vi sender din ordre om:
Læs mere om leveringstidspunkt

Japansk kokkekniv - Black Series

1.099,00,-

JAPANSK KOKKEKNIV - BLACK SERIES

Den klassiske japanske kokkekniv med et twist. Med en kokkekniv fra denne serie, får du ikke en helt almindelig kokkekniv. Du får en kokkekniv i et helt unikt design uden, at der er sparet på enten kvaliteten eller funktionaliteten af skæreevnen og holdbarheden. Med netop denne kokkekniv kan man i høj grad se de mange lag stål som den er lavet af, og hvordan der virkelig er blevet sat fokus på detaljerne. Derfor får man ikke blot en kokkekniv, som er super skarp og nem at anvende i køkkenet, man får også et stykke indretning til sit køkken, som ser super godt ud. 

 

DE VIGTIGSTE FUNKTIONER

Kokkekniven er uden sammenligning den vigtigste kniv, som du kommer til at eje i din “køkkenværktøjskasse”. Kokkekniven er den kniv, som kan klare de flest opgaver du bliver stillet overfor i køkkenet. Selvom det er en kokkekniv og man ofte tænker, at den primært skal bruges til f.eks. udskæring af kød. Så er kokkekniven også fantastisk til, at hakke urter, skære grøntsager eller endda skære et brød ud, hvis det er det der er behov for.

 

67 LAGS CARBONSTÅL OG EN HÅRDHED PÅ 62 HRC IFØLGE ROCKWELL-SKALAEN

Ligesom vores andre køkkenkniv, så vil vi kun sælge i bedst mulig kvalitet til den bedst mulige pris. Derfor er disse knive ligesom vores andre knive også lavet i 67 lags carbonstål, dog med et andet finish end vores “Original Series”. Derfor har denne kokkekniv naturligvis også en hård på 62 HRC ifølge Rockwell-skalaen (læs mere om Rockwell-skalaen her).

 

SKÆFTE MED PERFEKT GREB LAVET I G-10 KOMPOSIT

Med et skæfte som tilpasset den naturlige håndform som de fleste personer har, så får du ikke blot en kniv som ser godt ud og skærer som en drøm. Du får også en kniv, som ligger perfekt i hånden, og derved giver dig mere kontrol. Denne funktion kan faktisk være ret undervurderet, når det kommer til valg af knive. Med et tilpasset skæfte i G-10 komposit, så er du nemlig sikker på, at kokkekniven ikke glider ud af hånden under brug.

Dette produkt har endnu ingen anmeldelser

Andre spændende produkter

Altid gratis fragt!

post nord

Omdeling til pakkeshop - 1 hverdag
modtag den: Loader...

Gratis
post nord

Omdeling til erhverv - 1 hverdag
modtag den: Loader...

19 kr.
post nord

Omdeling til privat - 1 hverdag
modtag den: Loader...

19 kr.
shipping
ALTID FRI FRAGT
Lige meget hvad du køber
shipping
RETURRET
28 dages returret på alle ordre
shipping
DAG TIL DAG LEVERING
Hvis du bestiller inden kl. 16 på hverdage
© COPYRIGHT 2021 QKNIVES.DK
Dankort Visa Visa Electron Mastercard Mobilepay Viabell
Facebook Instagram Pinterest

PSST! VIL DU HAVE 10% RABAT?


Vi giver 10% rabat på din næste ordre, og så er der også gratis fragt!

WAIT10