Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse og dag til dag levering Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid fri fragt og dag til dag levering Altid fri fragt og dag til dag levering

Japanske nakiri grøntsagsknive i god kvalitet

Den japanske grøntsagskniv med sit unikke og meget brede blad kan man ikke undvære i sit køkken. Se vores udvalg af japanske nakiriknive herunder.

Nakiriknivens funktioner - den japanske grøntsagskniv

Nakirikniven er den kniv, som japanske kokke bruger til at skære alle sine grøntsager med, hvorfor man også ofte kalder den for den japanske grøntsagskniv. Kniven er let genkendelig med sin rektangulære form, som giver kniven en fantastisk skæreevne.

Nakiriknoven er den mest anvendte grøntsagskniv i Japan, men er i dag også blevet til en fast del af køkkenredskaberne i det vestlige køkken i Europa.

Nakirikniven er god til at hakke og snitte grøntsager grundet dets rektangulære knivblad. Bladet giver nemlig utrolig god kontrol og stabilitet, når der skal skæres større og mindre grøntsager.

 

Forskellen på en nakirikniv og en almindelig kokkekniv

Den helt store forskel på nakirikniven og den almindelige kokkeknov ligger i knivbladets udformning. Kokkekniven giver dig mulighed for at udføre opgaver, hvor du foretrækker at “vugge” med kniven. Derudover giver kokkekniven dig også mulighed for at afpudse kød og fjerkræ, for derefter at lave udskæringer, hvilket nakirikniven ikke egner sig til.

Til gengæld kommer kokkekniven til kort, når det gælder snitning af grøntsager. Med nakirikniven kan du snitte og hakke grøntsager hurtigt og med en overlegen stabilitet samt kontrol, selvom du ikke er professionel kok.

 

Hvorfor skal du vælge en japansk nakirikniv?

Nakiriknivens spidskompetencer ligger helt sikkert i det brede blad, der gør det nemmere for dig at “styre” kniven med stor præcision, når du snitter grøntsager.

I dit valg af grøntsagskniv er det vigtigt at tænke over om du foretrækker et håndformet skæfte, der giver dig et godt og stabilt greb om kniven eller om du foretrækker et rundt skæfte. Vi har nakirikniven med begge dele, så du kan få det, som du foretrækker.

-15%
Japansk Knivsæt - The Complete Set - Original Series
3.480,00,-
4.095,00,-
DU SPARER 615,-
-10%
Japansk Knivsæt - The Allround Set - Original Series
2.561,00,-
2.846,00,-
DU SPARER 285,-
-15%
Japansk Knivsæt - The Complete Set - Bright Series
4.669,00,-
5.494,00,-
DU SPARER 825,-
-10%
Japansk Knivsæt - The Allround Set - Bright Series
3.416,00,-
3.796,00,-
DU SPARER 380,-
shipping
ALTID FRI FRAGT
Lige meget hvad du køber
shipping
RETURRET
100 dages returret på alle ordre
Telefonsupport
09-15 alle hverdage
shipping
DAG TIL DAG LEVERING
Hvis du bestiller inden kl. 16 på hverdage
© COPYRIGHT 2021 QKNIVES.DK
Dankort Visa Visa Electron Mastercard Mobilepay
Facebook Instagram Pinterest

PSST! VIL DU HAVE 10% RABAT?


Vi giver 10% rabat på din næste ordre, og så er der også gratis fragt!

WAIT10