Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse og dag til dag levering Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid fri fragt og dag til dag levering Altid fri fragt og dag til dag levering

Japansk Nakiri grøntsagskniv - Original Series

849,00

  • Kniven er 30 cm. bladet udgør 17 cm
  • Vejer 254 gram
  • 67 lags carbon stål smedet efter Damaskus-metoden.
  • Skæftet er i pakkatræ
  • 62 HRC på rockwell-skalaen. (Tryk her for at læse om Rockwell-skalaen)
  • Bliver leveret i lækker gaveæske
BESTIL SNART
Hvornår bliver varen sendt?
Vi sender din ordre om:
Læs mere om leveringstidspunkt

Japansk Nakiri grøntsagskniv - Original Series

849,00,-

JAPANSK NAKIRI GRØNTSAGSKNIV - ORIGINAL SERIES

NAKIRI KNIVENS HISTORIE - DEN JAPANSKE GRØNTSAGSKNIV

Nakiri kniven er den klassiske japanske grøntsagskniv. Kniven har en genkendelige rektangulære form, som giver kniven en fantastisk skæreevne. Nakiri kniven er den mest anvendte grøntsagskniv i Japan. Det har gjort, at kniven er blevet introduceret til Europa, og derfor også blevet et fast køkkenredskab af det vestlige køkken.

 

SMEDET EFTER DAMASKUS METODEN OG EN HÅRDHED PÅ 62 HRC

Udover og være den tungeste kniv i vores Original Series, så har Nakiri kniven selvfølgelig også et blad lavet af 67 lags carbon stål. Dette giver det samme udseende som resten af vores serie, med det hamrede ”look” og de 67 lags stål tydeligt kan ses på knivbladet. På baggrund af de 67 lags højkvalitets stål har vores Nakiri kniv en hårdhed på hele 62 HRC ifølge rockwell-skalaen. Rockwell-skalaen er den mest anvendte og anerkendte skala, når man tester stålhårdheden på knive. Denne skala bliver anvendte i hele verden og den gennemsnitlige europæiske køkkenkniv ligger et sted mellem 50 og 55 HRC.

 

NAKIRI KNIVENS FUNKTIONER

Nakiri kniven er som sagt den kniv, som de japanske kokke bruger til at skære alle sine grøntsager. Det er også her knivens egenskaber virkelig skinner igennem med sine kvaliteter. Grunden til at Nakiri kniven er så god til at skære grøntsager, ligger i det rektangulære knivblad. Det rektangulære blad giver utrolig god kontrol og stabilitet, når der skal skæres større og mindre grøntsager. Med den rektangulære form og sit høje knivblad giver Nakiri kniven dig en fremragende mulighed for, at hakke og snitte dine grøntsager lige præcis som du ønsker. Den helt store forskel på Nakiri kniven og den almindelige kokkekniven ligger i knivbladets udformning. Kokkekniven giver dig mulighed for at udføre opgaver, hvor du foretrækker at ”vugger” med kniven. Derudover giver kokkekniven dig også mulighed for at afpudse køb og fjerkræ for derefter at lave udskæringer, hvilket Nakiri kniven ikke er så god til. Til gengæld kommer kokkekniven til kort, når det gælder snitning af grøntsager. Med Nakiri kniven kan du snitte og hakke grøntsager hurtigt og med en overlegen stabilitet samt kontrol, selvom du ikke er en professionel kok.

 

NAKIRI KNIVES SKÆFTE ER LAVET I SAMMENPRESSET PAKKATRÆ

Med et skæfte i sammenpresset pakkatræ, er Nakiri kniven ekstrem god til arbejdsopgaver som indeholder grøntsager. Det skyldes at skæftet af pakkatræ er vandafvisende og utrolig slidstærkt. Ofte når man skærer grøntsager er der vand involveret og her kommer skæftet virkelig til sin ret. Med sin vandafvisende overflade bibeholder man nemlig sin gode holdevne og greb ved skæftet og kniven glider derfor ikke fra dig under brug.

Andre spændende produkter

Altid gratis fragt!

post nord

Omdeling til pakkeshop - 1 hverdag
modtag den: Loader...

Gratis
post nord

Omdeling til erhverv - 1 hverdag
modtag den: Loader...

19 kr.
post nord

Omdeling til privat - 1 hverdag
modtag den: Loader...

19 kr.
shipping
ALTID FRI FRAGT
Lige meget hvad du køber
shipping
RETURRET
28 dages returret på alle ordre
shipping
DAG TIL DAG LEVERING
Hvis du bestiller inden kl. 16 på hverdage
© COPYRIGHT 2021 QKNIVES.DK
Dankort Visa Visa Electron Mastercard Mobilepay
Facebook Instagram Pinterest

PSST! VIL DU HAVE 10% RABAT?


Vi giver 10% rabat på din næste ordre, og så er der også gratis fragt!

WAIT10