Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse og dag til dag levering Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid fri fragt og dag til dag levering Altid fri fragt og dag til dag levering

Japanske santokuknive

Se vores udvalg af japanske kvalitets santokuknive. Vi har tre forskellige versioner af den japanske kokkekniv.

Hvad er en santokukniv?

Santokukniven, som også går under navnet “den japanske kokkekniv”, stammer oprindeligt fra Japan. Santokukniven minder mest af alt om en almendelig kokkekniv, hvilket den også anvendes som i hele Asien.

Santokukniven er dog i dag også blevet udbredt til størstedelen af verden, da den tilføjer en anden dimension end en almindelig kokkekniv.

 

Hvad er forskellen på en santokukniv og en almindelig kokkekniv?

Selvom den japanske santokukniv minder rigtig meget om den klassiske kokkekniv er der dog en markant forskel. Den helt store forskel på en santokukniv og en traditionel kokkekniv skal findes på klingen og klingens hældning. Hældingen på santokuknivens blad er nemlig mere lige sammenlignet med en almindelig kokkekniv.

Det betyder, at man ikke kan lave den samme vuggende bevægelse med en Santokukniv, men man kan derimod bedre hakke ned igennem noget. Derudover er spidsen på en santokukniv ikke ligeså spids, som den er på en kokkekniv.

 

Hvorfor skal du vælge en santokukniv?

En af de vigtigste årsager til, at du skal vælge en santokukniv frem for en almindelig kokkekniv er, at den er 3 cm kortere, og ikke har samme mulighed for at vugge som en traditionel kokkekniv kan. Dette giver santokukniven en ekstra fordel, når der skal udføres præcisionsarbejde ved fx udskæring af kød, fisk, grøntsager eller andet.

Kniven er utrolig alsidig og kan klare mange forskellige opgaver i køkkenet. Santokukniven kan bruges til både store og små grøntsafer, men den kan også sagtens anvendes til at skære i fx fisk. Derudover er den selvfølgelig helt eminent til at skære kød ud.

 

Kvalitet fra skæfte til blad

Alle vores japanske santokuknive er selvfølgelig lavet af højeste kvalitet – det gælder for både bladene og stålet, men også for skæfterne. Selvom der er forskel på de tre santokuknives udseende, så er stålet af lige høj kvalitet på alle tre.

Santokuknivene har nemlig en HrC på 62 ifølge Rockwell-skalaen, som er en skala der tester og bedømmer kvaliteten på en kniv.

Derudover er de tre forskellige skæfter lavet i pakkatræ, sycamore og til sidst det helt sorte skæfte i G-10 komposit. Fælles for alle tre skæfter er, at de er lavet i høj kvalitet og derudover har to af knivene også et håndformet skæfte, som gør at de ligger solidt i hånden.

-15%
Japansk Knivsæt - The Complete Set - Original Series
3.480,00,-
4.095,00,-
DU SPARER 615,-
-15%
Japansk Knivsæt - The Complete Set - Bright Series
4.669,00,-
5.494,00,-
DU SPARER 825,-
-10%
Japansk Knivsæt - The Basic Set - Black Series
1.528,00,-
1.698,00,-
DU SPARER 170,-
-15%
Japansk Knivsæt - The Complete Set - Black Series
2.801,00,-
3.296,00,-
DU SPARER 495,-
shipping
ALTID FRI FRAGT
Lige meget hvad du køber
shipping
RETURRET
100 dages returret på alle ordre
Telefonsupport
09-15 alle hverdage
shipping
DAG TIL DAG LEVERING
Hvis du bestiller inden kl. 16 på hverdage
© COPYRIGHT 2021 QKNIVES.DK
Dankort Visa Visa Electron Mastercard Mobilepay
Facebook Instagram Pinterest

PSST! VIL DU HAVE 10% RABAT?


Vi giver 10% rabat på din næste ordre, og så er der også gratis fragt!

WAIT10