Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse og dag til dag levering Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid fri fragt og dag til dag levering Altid fri fragt og dag til dag levering

Japansk Santokukniv - Original Series

849,00

  • Kniven er 31 cm, bladet udgør 17,5 cm
  • Vejer 212 gram
  • 67 lags carbon stål smedet efter Damaskus-metoden.
  • Skæftet er i pakkatræ
  • 62 HRC på rockwell-skalaen. (Tryk her for at læse om Rockwell-skalaen)
  • Bliver leveret i lækker gaveæske
BESTIL SNART
Hvornår bliver varen sendt?
Vi sender din ordre om:
Læs mere om leveringstidspunkt

Japansk Santokukniv - Original Series

849,00,-

JAPANSK SANTOKUKNIV - ORIGINAL SERIES

HVAD ER EN SANTOKUKNIV?

Santokukniven, som også går under navnet ”den japanske kokkekniv”. Santokukniven er en kokkekniv, som oprindeligt stammer fra Japan, nu er den dog blevet en mere almen kokkekniv, som bliver brugt over hele Asien. Santokukniven er dog i dag også blevet udbredt til størstedelen af verden, da den tilføjer en anden dimension end en almindelig kokkekniv. Ligesom de andre køkkenknive i vores Original Series, så er vores Santokukniv også lavet i 67 lags hamreret carbon stål.

 

KLINGE I 67 LAGS STÅL SMEDET EFTER DAMASKUS-METODEN OG EN HÅRDHED PÅ 62 HRC

Med en klinge i 67 lags højkvalitets carbon stål, så giver det ikke kun Santokukniven et flot look, men også en fordel i forhold til mange europæiske køkkenknive. De 67 lags carbon stål giver Santokukniven en hårdhed på hele 62 HRC ifølge den anderkendte Rockwell skala, hvor man tester knives hårdhed, skarphed og den overordnede kvalitet. Den almindelig europæiske kokkekniv ligger normalvis et sted mellem 50 og 55 på Rockwell skalaen. Dette gør at vores knive er mere holdbare, kan blive skarpere og holder deres skarphed i længere tid.

 

HVAD ER FORSKELLEN PÅ EN SANTOKUKNIV OG EN ALMINDELIG KOKKEKNIV?

Den helt store forskel på en Santokukniv og en traditionel kokkekniv skal findes på klingen og klingens hældning. Hældningen på Santokuknivens blad er mere lige sammenlignet med en almindelig kokkekniv. Dette betyder også at når du bruger en Santokukniv, så har den ikke sammen vuggende skær, som en kokkekniv. Derudover er spidsen på en Santokukniv ikke ligeså spids, som den er på en kokkekniv.

 

HVORFOR VÆLGE EN SANTOKU KNIV?

Den helt store grund til at vælge en Santokukniv frem for en almindelig kokkekniv er, at den er 3 centimeter kortere, og ikke har samme mulighed for at vugge som en kokkekniv kan. Dette giver Santokukniven en ekstra fordel, når der skal udføres præcisionsarbejde. Det kan både være, når der skal skæres kød, fisk, grøntsager eller andet.

 

SKÆFTE I PAKKATRÆ

Santokukniven har et skæfte lavet i pakkatræ. Pakkatræet er en speciel type ”træsmuld”, som er sammenpresset, hvilket gør det er utrolig slidstærkt og ofte bliver anvendt i forbindelse med skæfter til knive. Endnu en fordel ved pakkatræet er, at det er vandafvisende, og derfor er det nemt at anvende, selvom man har våde hænder under madlavningen.

Andre spændende produkter

Altid gratis fragt!

post nord

Omdeling til pakkeshop - 1 hverdag
modtag den: Loader...

Gratis
post nord

Omdeling til erhverv - 1 hverdag
modtag den: Loader...

19 kr.
post nord

Omdeling til privat - 1 hverdag
modtag den: Loader...

19 kr.
shipping
ALTID FRI FRAGT
Lige meget hvad du køber
shipping
RETURRET
28 dages returret på alle ordre
shipping
DAG TIL DAG LEVERING
Hvis du bestiller inden kl. 16 på hverdage
© COPYRIGHT 2021 QKNIVES.DK
Dankort Visa Visa Electron Mastercard Mobilepay
Facebook Instagram Pinterest

PSST! VIL DU HAVE 10% RABAT?


Vi giver 10% rabat på din næste ordre, og så er der også gratis fragt!

WAIT10