Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse og dag til dag levering Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid fri fragt og dag til dag levering Altid fri fragt og dag til dag levering

Japansk Santoku Kniv - Black Series

1.099,00

  • 67 lags carbon stål smedet efter Damaskus-metoden
  • Kniven er 30 cm. bladet udgør 18 cm.
  • Vejer 247 gram
  • 62 HRC på rockwell-skalaen. (Tryk her for at læse om Rockwell-skalaen)
  • Skæfte i sort G-10 komposit som er tilpasset håndformen
  • Bliver leveret i lækker gaveæske
BESTIL SNART
Hvornår bliver varen sendt?
Vi sender din ordre om:
Læs mere om leveringstidspunkt

Japansk Santoku Kniv - Black Series

1.099,00,-

JAPANSK SANTOKU - BLACK SERIES

Hvorfor skal man vælge en santoku kniv? Og hvad er det egentlig for en kniv?

Santoku kniven er bedre kendt som den japansk udgave af en kokkekniv, hvorimod den almindelige kokkekniv er vestlige udgave af en kokkekniv. Derfor besidder de også mange af de samme egenskaber, selvom de har visse forskelligheder, som i bund og grund bære præg af den måde knivbladet er udformet på. Santoku kniven har et lidt bredere knivblad, men er derimod knap så lang som den almindelige kokkekniv.

 

SANTOKU KNIVENS BEDSTE EGENSKABER

Santoku kniven er med sit brede blad ekstremt god til forskellige hakke opgaver, som man kan komme ud for under madlavning. Dens brede blade kommer virkelig til sin ret, når der er tale omkring hakke opgaver, som f.eks. løg, peberfrugter eller udskæring af større grøntsager, som blomkål eller broccoli. Derfor er Santoku kniven helt perfekt til personen/personerne, som nyder at lave mange grøntsager hvor de skal hakkes helt perfekt. Santoku kniven kan selvfølgelig stadig bruges til urter, kød eller andre opgaver, såfremt man ikke har en anden køkkenkniv der passer bedre til disse situationer.

 

KLINGE I 67 LAGS CARBON STÅL OG MED EN HÅRDHED PÅ 62 HRC

Med sit knivblad smedet i 67 lags carbon stål, så har man ikke bare en kniv i en masse lag stål. Man har derimod en kniv med en utrolig høj HRC (stålhårdhed) på Rockwell-skalaen. Det er rigtig vigtigt, at kigge efter når man vælger sig en køkkenkniv, og faktisk meget undervurderet af de fleste personer. Jo højere en HRC, jo længere tid holder kniven sig skarp. Denne kniv, ligesom resten af knivserien, ligger på en HRC på hele 62. Dette er i den høje ende af skalaen, da en normal europæisk kokkekniv ligger på mellem 50-55. Du kan læse mere om Rockwell-skalaen her.

 

SKÆFTE LAVET I G-10 KOMPOSIT, SOM ER TILPASSET HÅNDFORMEN

Skæftet på santoku kniven er lavet i slidstærkt G-10 komposit materiale. Udover at kniven kommer i et flot og stilrent design, så er skæftet også tilpasset håndformen. Dette gør ikke bare, at du får et bedre greb om kniven, men det formindsker også chancen for, at kniven “smutter” ud af hånden under madlavning. Derfor får man også en kniv, som man kan stole 100% på, og man kan dermed være hurtig, effektiv og præcis til at udføre de opgaver som du bliver stillet overfor i køkkenet.

Andre spændende produkter

Altid gratis fragt!

post nord

Omdeling til pakkeshop - 1 hverdag
modtag den: Loader...

Gratis
post nord

Omdeling til erhverv - 1 hverdag
modtag den: Loader...

19 kr.
post nord

Omdeling til privat - 1 hverdag
modtag den: Loader...

19 kr.
shipping
ALTID FRI FRAGT
Lige meget hvad du køber
shipping
RETURRET
28 dages returret på alle ordre
shipping
DAG TIL DAG LEVERING
Hvis du bestiller inden kl. 16 på hverdage
© COPYRIGHT 2021 QKNIVES.DK
Dankort Visa Visa Electron Mastercard Mobilepay
Facebook Instagram Pinterest

PSST! VIL DU HAVE 10% RABAT?


Vi giver 10% rabat på din næste ordre, og så er der også gratis fragt!

WAIT10