Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse og dag til dag levering Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid fri fragt og dag til dag levering Altid fri fragt og dag til dag levering

Japansk Santoku kniv - Bright Series

1.099,00

  • Santoku kniven er 32,3 cm. bladet udgør 18 cm.
  • Vejer 208 gram
  • 67 lags carbon stål smedet efter Damaskus-metoden
  • Håndformet skæfte i Sycamore/li>
  • 62 HrC ifølge Rockwell-skalaen
  • Bliver leveret i eksklusiv gaveæske
BESTIL SNART
Hvornår bliver varen sendt?
Vi sender din ordre om:
Læs mere om leveringstidspunkt

Japansk Santoku kniv - Bright Series

1.099,00,-

Japansk Santoku kniv

Hvad kan den japansk santoku kniv

Santoku kniven er ikke bare endnu en køkkenkniv. Santoku kniven er det japansk svar på en kokkekniv. Selve santoku kniven stammer oprindeligt fra Japan, men bliver nu brugt over hele verden og de fleste anser det som værende deres foretrukne køkkekniv. Selve santoku kniven og den klassiske kokkekniv har rigtig meget til tilfælles, da de ofte skal klare de samme opgaver i køkkenet. Derfor er det ofte en smagssag at vælge den man helst vil benytte. Den helt store forskel på santoku kniven og den klassiske kokkekniv er klingen. På santoku kniven er klingen helt lige og på kokkekniv buer den mere. Derudover så er spidsen på santokukniven ikke helt lige i forhold til kokkekniven.

 

En japansk santoku kniv i 67 lags stål og med høj HRC

Selve santoku kniven er lavet i høj kvalitets carbon stål. Dette gør, at den holder sin skarphed i rigtig lang tid. Derfor har netop denne santoku kniv også en høj HRC i forhold til den normale europæisk kniv. HRC’en ligger nemlig på hele 62 ifølge Rockwell-Skalaen. Du kan læse mere om hvad Rockwell-skalaen er og betydningen for køkkenknive ved at klikke her.

 

Med sit håndformet skæfte er den japanske santoku kniv guld værd

Det håndformet skæfte gør, at santoku kniven er perfekt til flere forskellige opgaver i køkkenet. Med det håndformede skæfte er santoku kniven nemlig ikke bare god til, at skære kød, fjerkræ og fisk ud med. Den er også fantastisk til at ordne grøntsager, da man har mere kontrol med det håndformede skæfte. Det betyder at man aldrig skal være bange for, at kniven glider under brug. Dette gør, at man både kan skære og hakke mere præcist og mere effektivt. Derudover er kniven lavet i Sycamore træ som minder meget om ahorn. En af kendetegnene ved Sycamore træ er at der er stor varietet på udseendet i stammerne, som skæfterne er lavet af. Det betyder derfor at der kan være lidt forskel på hvordan skæfterne ser ud.

Andre spændende produkter

-5%
Japansk Knivsæt - Basic Set - Bright Series
1.613,00,-
1.698,00,-
DU SPARER 85,-
Køb nu

Altid gratis fragt!

post nord

Omdeling til pakkeshop - 1 hverdag
modtag den: Loader...

Gratis
post nord

Omdeling til erhverv - 1 hverdag
modtag den: Loader...

19 kr.
post nord

Omdeling til privat - 1 hverdag
modtag den: Loader...

19 kr.
shipping
ALTID FRI FRAGT
Lige meget hvad du køber
shipping
RETURRET
28 dages returret på alle ordre
shipping
DAG TIL DAG LEVERING
Hvis du bestiller inden kl. 16 på hverdage
© COPYRIGHT 2021 QKNIVES.DK
Dankort Visa Visa Electron Mastercard Mobilepay
Facebook Instagram Pinterest

PSST! VIL DU HAVE 10% RABAT?


Vi giver 10% rabat på din næste ordre, og så er der også gratis fragt!

WAIT10