Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse og dag til dag levering Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid fri fragt og dag til dag levering Altid fri fragt og dag til dag levering

Japanske urteknive

En urtekniv er en af de mest anvendte og alsidige knive i køkkenet. Den er en smule kortere end en kokkekniv, hvorfor den derfor kan være nemmere at styre i visse situationer. Se vores udvalg af japanske urteknive i forskellige størrelser her. 

Hvorfor skal du købe en japansk urtekniv?

Med en japansk urtekniv får du ikke bare en urtekniv, som kan klare de normale opgaver såsom at skære løg, cherrytomater eller urter. Du får også en kniv, som er god til opgaver, som foregår under vandhanen, såsom at skære bunden af en svamp eller til pudsning af grøntsager. Derudover fungerer en urtekniv også utroligt godt til at “pudse” kød eller skrabe forskellige rodfrugter. Dette kan både være kartofler eller gulerødder.

Du får en urtekniv i et stilrent design og med en høj hårdhed, hvilket gør, at den kan holde i meget længere tid end en normal urtekniv.

 

Forskellen mellem den lange og korte urtekniv

Der er nogle helt essentielle fordele ved at vælge den lange urtekniv frem for den korte. Den lange urtekniv er rigtig god til opgaver, hvor det kræver at bladet er lidt længere, men stadig ikke så langt og bredt som en alminelig kokkekniv.

Den lange urtekniv er perfekt til opgaver, hvor du gerne vil have fuld kontrol over kniven. Den egner sig derfor bedst til udskæring af de lidt større grøntsager såsom gulerødder, agurker, peberfrugter eller lignende.

Den kortere urtekniv er bedre til de lidt mindre grøntsager og frugter, hvor det kræver en mindre kniv med et lille og præcist knivblad.

 

God kvalitet fra skæfte til klinge

Vores japanske urteknive er alle lavet i højkvalitets carbon stål. Dette gør først og fremmest at knivene har en utrolig høj hårdhed. Knivene har nemlig en HrC på 62 ifølge Rockwell-skalaen, som er den mest anvendte testmetode til at måle hårdheden på knive. Knivenes ekstra hårde klinge gør dem mere modstandsdygtige overfor korrektioner, og vil derfor bibeholde sin skarphed i længere tid.

Vi har et udvalg af fire forskellige urteknive med hver deres funktion. Knivene finder du med skæfter i tre forskellige slags materiale: pakkatræ, sycamoretræ og G-10 komposit. Alle skæfter har hver deres fordele, som du kan læse mere om det under hver enkelt kniv.

-5%
Japansk Knivsæt - The Basic Set - Original Series
1.185,00,-
1.248,00,-
DU SPARER 63,-
-5%
Japansk Knivsæt - Basic Set - Bright Series
1.613,00,-
1.698,00,-
DU SPARER 85,-
-10%
Japansk Knivsæt - The Basic Set - Black Series
1.528,00,-
1.698,00,-
DU SPARER 170,-
-15%
Japansk Knivsæt - The Complete Set - Original Series
3.480,00,-
4.095,00,-
DU SPARER 615,-
shipping
ALTID FRI FRAGT
Lige meget hvad du køber
shipping
RETURRET
100 dages returret på alle ordre
Telefonsupport
09-15 alle hverdage
shipping
DAG TIL DAG LEVERING
Hvis du bestiller inden kl. 16 på hverdage
© COPYRIGHT 2021 QKNIVES.DK
Dankort Visa Visa Electron Mastercard Mobilepay
Facebook Instagram Pinterest

PSST! VIL DU HAVE 10% RABAT?


Vi giver 10% rabat på din næste ordre, og så er der også gratis fragt!

WAIT10