Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse og dag til dag levering Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid fri fragt og dag til dag levering Altid fri fragt og dag til dag levering

Japansk Urtekniv (lang) - Original Series

399,00

  • Kniven er 24 cm. bladet udgør 12,5 cm
  • Vejer 88 gram
  • 67 lags carbon stål smedet efter Damaskus-metoden.
  • Skæftet er i pakkatræ
  • 62 HRC på rockwell-skalaen. (Tryk her for at læse om Rockwell-skalaen)
  • Bliver leveret i lækker gaveæske
BESTIL SNART
Hvornår bliver varen sendt?
Vi sender din ordre om:
Læs mere om leveringstidspunkt

Japansk Urtekniv (lang) - Original Series

399,00,-

JAPANSK URTEKNIV (LANG) - ORIGINAL SERIES

67 LAGS STÅL SMEDET EFTER DAMASKUS-METODEN OG MED EN HÅRDHED PÅ 62 HRC

Med sin stålhårdhed på 62 HRC ifølge rockwell-skalaen, så er netop denne urtekniv rigtig god til opgaver, hvor grøntsagerne man skal skære igennem, godt kan være hårde. Her er den specielt rigtig god til f.eks. gulerødder eller mindre kartofler, som er en rigtig hård grøntsag. Med sin høje score på Rockwell-skalaen er den ikke kun rigtig skarp, men bibeholder også sin skarphed i rigtig lang tid.

 

FORDELE VED EN LÆNGERE URTEKNIV

Der er en nogle helt essentielle fordel ved at vælge den lange urtekniv frem for den korte. Den lange urtekniv er rigtig god til opgaver, hvor det kræver at bladet er lidt længere, men stadig ikke så langt og bredt som en almindelig kokkekniv. Den lange urtekniv er en køkkenkniv, der er perfekt til at skære forskellige grøntsager med, hvor du stadig ønsker meget kontrol. Her er det primært de lidt større grøntsager såsom gulerødder, agurker, peberfrugter eller lignende, som den lange urtekniv egner sig bedst til.

 

DEN LANGE URTEKNIVS SPIDSKOMPETENCER

Den lange urtekniv er selvfølgelig meget a la den korte urteknive. Begge knive dække en del af de samme funktioner, hvor man skærer løg, hvidløg, chili eller andre småting. Selve klingen er dog 3,5 cm længere end den korte urtekniv. Derfor er den ikke ligeså nem at arbejde med under vandhanen, som den korte urtekniv er. Men dertil sagt ligger den lange urteknivs spidskompetencer i de lidt større madvarer, hvor det ikke helt kræves at bruge en stor kokkekniv eller lignende.

 

DET VANDAFVISENDE SKÆFTE

Ligesom resten af Qknives Original Series så er den lange urtekniv selvfølgelig også udstyret med et skæfte i pakkatræ. Skæftet er vandafvisende, hvilket giver denne urtekniv en god fordel da der oftest arbejdes med våde råvarer. Derfor har man altid et fast greb om sin kniv, som gør, at den ikke glider ud af hånden under brug, selvom skæftet er vådt.

Andre spændende produkter

Altid gratis fragt!

post nord

Omdeling til pakkeshop - 1 hverdag
modtag den: Loader...

Gratis
post nord

Omdeling til erhverv - 1 hverdag
modtag den: Loader...

19 kr.
post nord

Omdeling til privat - 1 hverdag
modtag den: Loader...

19 kr.
shipping
ALTID FRI FRAGT
Lige meget hvad du køber
shipping
RETURRET
28 dages returret på alle ordre
shipping
DAG TIL DAG LEVERING
Hvis du bestiller inden kl. 16 på hverdage
© COPYRIGHT 2021 QKNIVES.DK
Dankort Visa Visa Electron Mastercard Mobilepay
Facebook Instagram Pinterest

PSST! VIL DU HAVE 10% RABAT?


Vi giver 10% rabat på din næste ordre, og så er der også gratis fragt!

WAIT10