Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse og dag til dag levering Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid fri fragt og dag til dag levering Altid fri fragt og dag til dag levering

Japansk Urtekniv - Black Series

499,00

  • 67 lags carbon stål smedet efter Damaskus-metoden
  • Kniven er 18,5 cm. bladet udgør 10 cm.
  • Vejer 105 gram
  • 62 HRC på rockwell-skalaen. (Tryk her for at læse om Rockwell-skalaen)
  • Skæfte i sort G-10 komposit som er tilpasset håndformen
  • Bliver leveret i lækker gaveæske
BESTIL SNART
Hvornår bliver varen sendt?
Vi sender din ordre om:
Læs mere om leveringstidspunkt

Japansk Urtekniv - Black Series

499,00,-

URTEKNIV - BLACK SERIES

Urtekniven, som også er den mindste kniv i dette sæt, er en utrolig nyttig kniv, at have i sit sortiment af køkkenknive. Med sin totallængde på kun 20 cm og et blad på 9 cm, så er urtekniven helt perfekt til de små opgaver i køkkenet. Dette kan være opgaver, hvor man ofte står med sin råvare i den ene hånd og kniven i den anden.

 

URTEKNIVENS SPIDS KOMPETENCER

Som det fremgår af navnet, så er urtekniven selvfølgelig rigtig god til urter. Den har dog også nogle egenskaber, som gør den rigtig god til forskellige opgaver i køkkenet. Dette er blandt andet snitning og udskæring af små grøntsager og frugter. Dette kan f.eks. være små tomater eller bær, hvor der er behov for at skære dem i små stykker. Dette er urtekniven virkelig god til, da den er lille og nem at anvende hvilket giver meget kontrol og finesse.

 

SKÆFTE I G-10 KOMPOSIT SOM ER TILPASSET HÅNDENS FORM

Med et skæfte i G-10 komposit, som er tilpasset håndens form, får du et kniv med et skæfte i høj kvalitet som er utrolig slidstærkt. Det håndtilpassede skæfte giver dig en høj funktionalitet når du skal arbejde de små madvarer, og sikre dig et stabilt greb selv når knivskæftet bliver vådt.

 

ET BLAD I 67 LAGS CARBON STÅL OG MED EN HRC PÅ 62

Selvom der er blevet kælet ekstra for detaljerne ved skæftet på netop denne serie, så er det selvfølgelig stadigvæk knivbladet, som er alfa og omega på en god kniv. I denne serie er alle knivene lavet i det samme unikke look, og har, derudover alle en HRC på 62 og er smedet i 67 lags stål. HRC bruges til at vurderer hårdheden på knivbladets stål og placeres på den såkaldte Rockwell-skala. Jo højere HRC'en er på knivbladet, jo længere tid kan den holde sig skarp. Til sammenligning så ligger en normal europæisk køkkenkniv på omkring 55 HRC. Derfor er denne kniv ikke blot en kniv i et unikt og flot design, men også en kniv med et blad i rigtig høj kvalitet. Du kan læse mere om Rockwell-skalaen her.

Andre spændende produkter

Altid gratis fragt!

post nord

Omdeling til pakkeshop - 1 hverdag
modtag den: Loader...

Gratis
post nord

Omdeling til erhverv - 1 hverdag
modtag den: Loader...

19 kr.
post nord

Omdeling til privat - 1 hverdag
modtag den: Loader...

19 kr.
shipping
ALTID FRI FRAGT
Lige meget hvad du køber
shipping
RETURRET
28 dages returret på alle ordre
shipping
DAG TIL DAG LEVERING
Hvis du bestiller inden kl. 16 på hverdage
© COPYRIGHT 2021 QKNIVES.DK
Dankort Visa Visa Electron Mastercard Mobilepay
Facebook Instagram Pinterest

PSST! VIL DU HAVE 10% RABAT?


Vi giver 10% rabat på din næste ordre, og så er der også gratis fragt!

WAIT10