Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse og dag til dag levering Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid fri fragt og dag til dag levering Altid fri fragt og dag til dag levering

Japansk Urtekniv (Kort) - Original Series

349,00

  • Kniven er 20,5 cm. bladet udgør 9 cm
  • Vejer 83 gram
  • 67 lags carbon stål smedet efter Damaskus-metoden.
  • Skæftet er i pakkatræ
  • 62 HRC på rockwell-skalaen. (Tryk her for at læse om Rockwell-skalaen)
  • Bliver leveret i lækker gaveæske
BESTIL SNART
Hvornår bliver varen sendt?
Vi sender din ordre om:
Læs mere om leveringstidspunkt

Japansk Urtekniv (Kort) - Original Series

349,00,-

JAPANSK URTEKNIV (KORT) - ORIGINAL SERIES

ET KORT BLAD PÅ 9 CM SMEDET EFTER DAMASKUS-METODEN OG STADIG EN HÅRDHED PÅ 62 HRC

Selv med sit blad på beskedne 9 cm. Så har urtekniven stadigvæk en hårdhed på 62 HRC, ud fra den anerkendte Rockwell-skala, som er en målestok for hårdheden på knivbladets stål. Dette gør den korte urtekniv stadigvæk kan klare opgaver uden problemer, hvor overfladen kan være hård. Derudover holder kniven sin skarphed i længere tid end normale europæiske urteknive. De europæiske knive ligger oftest på mellem 50 og 55 HRC.

 

HVAD EGNER EN KORT URTEKNIV SIG TIL?

En urtekniv er måske en af de mest anvendte knive i det danske køkken, derfor har vi selvfølgelig også en japansk inspireret udgave af den klassisk urtekniv.

Urtekniven er virkelig en køkkenkniv med mange forskellige funktioner, og den kan bruges til et utal af opgaver under madlavning. Når man snakker om en urtekniv bliver den selvfølgelig oftest sat i forbindelse med de små opgaver under madlavning. Det kan være snitning af hvidløg, chili eller andre opgaver, hvor en lille urtekniv er rigtig god på grund af dens smidighed samt utrolige skarphed.

Dette er dog langt fra de eneste opgaver, som vores urtekniven er god til. Den er ualmindelig god til, at snitte forskellige grøntsager som løg, peberfrugter eller gulerødder. Herudover er urtekniven fantastisk til opgaver, som forgår under vandhanen. Dette kan være hvor man skærer bunden af en svamp eller ”pudser” sine grøntsager rene for skidt eller skærer dem rent. Dertil er vores urtekniv også helt fantastisk til at skære små frugter ud med, som kræver en mindre kniv med et lille og præcist knivblad.

 

SKÆFTE I PAKKATRÆ SOM ER VANDAFVISENDE

Med et skæfte lavet af sammenpresset pakkatræ giver det skæftet en vandafvisende overflade, og her kommer urtekniven virkelig til sin ret når den bliver brugt til opgaver under vandhanen. Med sin lille klinge og vandafvisende skæfte, er urtekniven fænomenal at bruge under vandhanen. Dette er fordi den både er nem at anvende da den ikke er særlig stor, men også det at man aldrig mister grebet, fordi den netop er vandafvisende.

Andre spændende produkter

Altid gratis fragt!

post nord

Omdeling til pakkeshop - 1 hverdag
modtag den: Loader...

Gratis
post nord

Omdeling til erhverv - 1 hverdag
modtag den: Loader...

19 kr.
post nord

Omdeling til privat - 1 hverdag
modtag den: Loader...

19 kr.
shipping
ALTID FRI FRAGT
Lige meget hvad du køber
shipping
RETURRET
28 dages returret på alle ordre
shipping
DAG TIL DAG LEVERING
Hvis du bestiller inden kl. 16 på hverdage
© COPYRIGHT 2021 QKNIVES.DK
Dankort Visa Visa Electron Mastercard Mobilepay
Facebook Instagram Pinterest

PSST! VIL DU HAVE 10% RABAT?


Vi giver 10% rabat på din næste ordre, og så er der også gratis fragt!

WAIT10