Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse og dag til dag levering Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid fri fragt og dag til dag levering Altid fri fragt og dag til dag levering

Japanske utilityknive i damaskusstål

Den japanske utilitykniv er til dig, der gerne vil have en kniv, som er en blanding mellem en kokkekniv og en urtekniv. Se vores udvalg af utilityknive i japansk damaskusstål herunder.

Hvorfor skal du vælge en utilitykniv?

Utilitykniven er en erstatning for den klassiske filetkniv. Den er større end en normal urtekniv, men mindre end kokkekniven, men man kan godt sige, at den er en blanding mellem de to.

Netop derfor er denne kniv perfekt til opgaver, hvor du skal skære fisk eller pudse kød af med. Den er nemlig god til opgaver, som kræver kontrol, præcision og finesse. Noget som de større knive ikke kan klare.

Utilitykniven kan også sagtens bruges til at snitte eller skære i halvstore grøntsager, men den kan dog ikke erstatte grøntsagskniven, som uden tvivl er det bedre valg til denne type opgaver.

 

Japanske utilityknive i højkvalitets stål

Vores japanske utilityknive er alle lavet af højkvalitets carbon stål. Knivene har en HrC på hele 62 ifølge Rockwell-skalaen, som er meget højere end normale europæiske knive, som typisk ligger på mellem 50-55 HrC.

Den relative høje HrC gør knivene mere modstandsdyggtige overfor korrektioner, og så opretholder bladene sin høje skæreevne i længere tid af gangen. 

-10%
Japansk Knivsæt - The Basic Set - Black Series
1.528,00,-
1.698,00,-
DU SPARER 170,-
-15%
Japansk Knivsæt - The Complete Set - Black Series
2.801,00,-
3.296,00,-
DU SPARER 495,-
-5%
Japansk Knivsæt - Basic Set - Bright Series
1.613,00,-
1.698,00,-
DU SPARER 85,-
-15%
Japansk Knivsæt - The Complete Set - Bright Series
4.669,00,-
5.494,00,-
DU SPARER 825,-
shipping
ALTID FRI FRAGT
Lige meget hvad du køber
shipping
RETURRET
28 dages returret på alle ordre
shipping
DAG TIL DAG LEVERING
Hvis du bestiller inden kl. 16 på hverdage
© COPYRIGHT 2021 QKNIVES.DK
Dankort Visa Visa Electron Mastercard Mobilepay
Facebook Instagram Pinterest

PSST! VIL DU HAVE 10% RABAT?


Vi giver 10% rabat på din næste ordre, og så er der også gratis fragt!

WAIT10