Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse og dag til dag levering Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid fri fragt og dag til dag levering Altid fri fragt og dag til dag levering

Japansk Utility Kniv - Black Series

599,00

  • 67 lags carbon stål smedet efter Damaskus-metoden
  • Kniven er 22 cm. bladet udgør 12 cm.
  • Vejer 116 gram
  • 62 HRC på rockwell-skalaen. (Tryk her for at læse om Rockwell-skalaen)
  • Skæfte i sort G-10 komposit som er tilpasset håndformen
  • Bliver leveret i lækker gaveæske
BESTIL SNART
Hvornår bliver varen sendt?
Vi sender din ordre om:
Læs mere om leveringstidspunkt

Japansk Utility Kniv - Black Series

599,00,-

JAPANSK UTILITY KNIV - BLACK SERIES

Utility kniven er en erstatning for den klassiske filet kniv i dette sæt. Utility kniven er større end den normale urtekniv, men noget mindre end kokkekniven. Netop derfor er den perfekt til opgaver, som at skære i fisk eller pudse kød af med. Med sin totallængde på 23,5 cm er utility kniven nemlig perfekt til opgaver, som der kræver præcision, men også finesse. Med sit blad på 12,5 cm kan der nemt skæres fisk såvel som pudsning af kød. Derudover kan kniven også bruges til et væld af opgaver i køkkenet, hvor det kræver mere kontrol og finesse end hvad de større knive kan tilbyde. 

 

HVORFOR VÆLGE UTILITY KNIVEN

Som nævnt ovenfor, så er utility kniven rigtig god til opgaver som at skære i fisk eller pudse kød. Dette er dog ikke de eneste funktioner denne kniv besidder. Kniven kan sagtens fungere som en erstatning for den traditionelle urtekniv som er endnu kortere end den her kniv. På grund af sin bladlængde på kun 12,5 cm, så kan utility kniven også varetage nogle af snitte- og skæreopgaverne, som urtekniven ofte ville blive brugt til. Dette kan bl.a. være at snitte/skære forskellige frugter ud eller mindre grøntsager såsom tomater eller agurker.

 

SKÆFTE I G-10 KOMPOSIT SOM ER TILPASSET HÅNDFORMEN

En af de helt store fordele ved netop denne knivserie er at skæfterne, er formet efter en hånd. Dette er en perfekt funktion når fisk skal fileteres og skæres ud, eller hvis der skal pudses kød af. Med det håndformet skæfte får du nemlig en kniv, som du er sikker på, ikke glider ud af hånden under brug. Du får nemlig en kniv som ligger godt og stabilt i hånden. Dette gør ikke blot, at kniven er nemmere og arbejde med, men også at man bliver mere tryg ved kniven og man dermed kan skære mere præcist.

 

EN HRC PÅ 62 IFØLGE ROCKWELL-SKALAEN OG ET BLAD LAVET I 67 LAGS CARBON STÅL

Fælles for denne kniv og resten af serien er selvfølgelig deres høje HRC ifølge Rockwell-skalaen. Den høje HRC er kendetegnet for en kniv af høj kvalitet, hvor skarpheden af knivbladet holder i lang tid. Derfor er det her ikke bare en udseendes mæssigt flot kniv, men også en kniv af høj kvalitet. Dette gør selvfølgelig også at kniven er utrolig skarp og endnu vigtigere, holder sin skarphed i lang tid. Du kan læse mere om Rockwell-skalaen her.

Andre spændende produkter

-10%
Japansk Knivsæt - The Basic Set - Black Series
1.528,00,-
1.698,00,-
DU SPARER 170,-
Køb nu

Altid gratis fragt!

post nord

Omdeling til pakkeshop - 1 hverdag
modtag den: Loader...

Gratis
post nord

Omdeling til erhverv - 1 hverdag
modtag den: Loader...

19 kr.
post nord

Omdeling til privat - 1 hverdag
modtag den: Loader...

19 kr.
shipping
ALTID FRI FRAGT
Lige meget hvad du køber
shipping
RETURRET
28 dages returret på alle ordre
shipping
DAG TIL DAG LEVERING
Hvis du bestiller inden kl. 16 på hverdage
© COPYRIGHT 2021 QKNIVES.DK
Dankort Visa Visa Electron Mastercard Mobilepay
Facebook Instagram Pinterest

PSST! VIL DU HAVE 10% RABAT?


Vi giver 10% rabat på din næste ordre, og så er der også gratis fragt!

WAIT10