Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse og dag til dag levering Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid fri fragt og dag til dag levering Altid fri fragt og dag til dag levering

Japansk Utility kniv - Bright Series

599,00

  • Utility kniven er 25,8 cm. bladet udgør 13,3 cm.
  • Vejer 115 gram
  • 67 lags carbon stål smedet efter Damaskus-metoden
  • Håndformet skæfte i Sycamore
  • 62 HRC på rockwell-skalaen. (Tryk her for at læse om Rockwell-skalaen)
  • Bliver leveret i eksklusiv gaveæske
BESTIL SNART
Hvornår bliver varen sendt?
Vi sender din ordre om:
Læs mere om leveringstidspunkt

Japansk Utility kniv - Bright Series

599,00,-

Japansk Utility kniv

Hvad kan den japansk utility kniv

Utility kniven fungerer som erstatning for filetkniven i dette sæt. Kniven er med sin relativt korte længe rigtig god til opgaver, hvor en kokkekniv er for stor, og hvor en urtekniv er for lille. Derfor passer den med sin mellemvej rigtig godt til visse opgaver. Dette kan f.eks. hvis der skal skæres eller snittes i fisk eller kød, men ikke laves store udskæring, som man normalt ville bruge en kokkekniv til. Derudover er en utility kniv også perfekt til opgaver, hvor det kræver præcision. Så den kan sagtens anvendes til diverse opgaver med grøntsager og frugter.

 

Er det håndformet skæfte i træ vigtigt på en japansk utility kniv?

Med sit håndformet skæfte, så gør det kun kniven endnu bedre til opgaver der kræver præcision og høj koncentration. Med netop dette skæfte gør det, at du aldrig skal være bange for, at kniven smutter ud af hånden under brug, da den er formet efter håndens naturlige greb.. Derudover så er kniven lavet i en træsort som hedder Sycamore. Denne træsort har mange af de samme karaktertræk som ahorntræ. Dette træ giver dig ikke blot mulighed for, at gribe godt fat i kniven under brug. Det ser også helt fantastisk ud. Det betyder dog også, at du aldrig kommer til, at have to knive med nøjagtigt samme skæfte. Derfor ser knivene altid levende ud og man kan virkelig se “livet” i træet. Efter vores mening gør det kun at knivene fremstår endnu smukkere.

 

En japansk utility kniv med høj HRC og 67 lags carbon stål

Udover sit fantastisk skæfte, så er kniven naturligvis også udstyret med en klinge af højeste kvalitet. Selve klingen på denne kniv består af 67 lags høj kvalitets carbon stål, som er smedet efter Damaskus-metoden. Det er også dette der giver kniven sit unikke design. Derudover så har kniven en HRC på hele 62 ifølge Rockwell-skalaen, hvilket vidner om en kniv i høj kvalitet. Da den normale kniv man køber i Europa oftest, ligger omkring 55 HRC, er denne kniv og knivserie altså lige et niveau niveauer over. Du kan læse mere om hvad Rockwell-skalaen er og betydningen for køkkenknive ved at klikke her.

Andre spændende produkter

-5%
Japansk Knivsæt - Basic Set - Bright Series
1.613,00,-
1.698,00,-
DU SPARER 85,-
Køb nu

Altid gratis fragt!

post nord

Omdeling til pakkeshop - 1 hverdag
modtag den: Loader...

Gratis
post nord

Omdeling til erhverv - 1 hverdag
modtag den: Loader...

19 kr.
post nord

Omdeling til privat - 1 hverdag
modtag den: Loader...

19 kr.
shipping
ALTID FRI FRAGT
Lige meget hvad du køber
shipping
RETURRET
28 dages returret på alle ordre
shipping
DAG TIL DAG LEVERING
Hvis du bestiller inden kl. 16 på hverdage
© COPYRIGHT 2021 QKNIVES.DK
Dankort Visa Visa Electron Mastercard Mobilepay
Facebook Instagram Pinterest

PSST! VIL DU HAVE 10% RABAT?


Vi giver 10% rabat på din næste ordre, og så er der også gratis fragt!

WAIT10