Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse og dag til dag levering Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid fri fragt og dag til dag levering Altid fri fragt og dag til dag levering

Japanske knive smedet efter damaskus metoden

Køb japanske køkkenknive i 67 lag carbon stål smedet efter damaskus metoden. Vælg mellem vores tre serier af japanske damaskus knive: Original Series, Black Series eller Bright series.

Køb japanske knive i høj kvalitet

Køkkenknive fra Japan er et håndværk i sig selv. De er kendetegnet ved den unikke smedemetode, der giver en utrolig hårdhed på bladet. På grund af stållegeringen på bladet - også kaldet damaskus metoden - får knivbladet et hamret/banket udseende på selve bladet, der skaber nogle utrolig smukke mønstre, som giver knivene et unikt look. 

Med vores skarpe knive fra Japan får du nogle gode køkkenknive i høj kvalitet og med en helt utrolig skarphed. Vi har tre forskellige knivserier af de japanske kokkeknive: Original Series, Black Series og Bright Series.  

 

Original Series - en knivserie med skæfter i pakkatræ

Vores Original Series består af seks forskellige knive, hver især med en speciel funktion til madlavning. Knivserien består af fire større og to mindre japanske damaskus knive: en kokkekniv, nakiri kniv, santoku kniv, brødkniv samt en lang og en kort urtekniv. Hver enkelt kniv har forskellige spidskompetencer, som den klarer lidt bedre end de andre knive, hvorfor de som sæt udgør en helhed.

De skarpe køkkenknive fra den originale serie har skæfter lavet i højkvalitets pakkatræ, som desuden er vandafvisende. Dette gør, at knivene altid er gode at bruge i køkkenet, selvom du skulle få dine hænder våde eller fugtige under madlavning. Det vandafvisende skæfte forlænger også knivenes levetid.

 

Black Series - en serie af køkkenknive med skæfter i G-10 komposit

Vores Black Series består af fire forskellige gode japanske knive med knivblade i 67 lags damaskus stål. I serien finder du en kokkekniv, en utility kniv, en santoku kniv og en urtekniv. 

Den sorte knivserie har alle skæfter i et lækkert sort G-10 materiale, som er et ekstremt robust materiale, der er meget modstandsdygtigt overfor slid, og er derudover også vandafvisende. Skæfterne i denne serie er tilpasset håndformen, så de er perfekte at holde om. 

 

Bright Series - knivserie med skæfter i Sycamore træ

Vores Bright Series består af seks forskellige skarpe japanske knive smedet efter damaskus metoden i 67 lag stål. Serien består af en kokkekniv, nakiri kniv, santoku kniv, brødkniv, utility kniv og en urtekniv.

Det mest unikke ved denne japanske knivserie er skæfterne lavet i Sycamore træ. Denne type træ minder meget om og har samme karaktertræk som ahorntræ. Skæfterne kan derfor sagtens have forskellige nuancer og træstrukturen kan være forskellig fra kniv til kniv.

shipping
ALTID FRI FRAGT
Lige meget hvad du køber
shipping
RETURRET
28 dages returret på alle ordre
shipping
DAG TIL DAG LEVERING
Hvis du bestiller inden kl. 16 på hverdage
© COPYRIGHT 2021 QKNIVES.DK
Dankort Visa Visa Electron Mastercard Mobilepay
Facebook Instagram Pinterest

PSST! VIL DU HAVE 10% RABAT?


Vi giver 10% rabat på din næste ordre, og så er der også gratis fragt!

WAIT10