Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse og dag til dag levering Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid fri fragt og dag til dag levering Altid fri fragt og dag til dag levering

Japanske knivsæt

Alle vores japanske knivsæt er lavet i højeste kvalitet og af gode materialer. Alle knivene er lavet i høj kvalitets carbon stål og har en høj HrC. Derudover er skæfterne samt designs forskellige fra kniv til kniv. Hvilket gør at du kan finde den rette kniv til netop dit hjem og dine behov.

-5%
Japansk Knivsæt - The Basic Set - Original Series
1.185,00,-
1.248,00,-
DU SPARER 63,-
-15%
Japansk Knivsæt - The Complete Set - Original Series
3.480,00,-
4.095,00,-
DU SPARER 615,-
-10%
Japansk Knivsæt - The Allround Set - Original Series
2.561,00,-
2.846,00,-
DU SPARER 285,-
-10%
Japansk Knivsæt - The Basic Set - Black Series
1.528,00,-
1.698,00,-
DU SPARER 170,-
-15%
Japansk Knivsæt - The Complete Set - Black Series
2.801,00,-
3.296,00,-
DU SPARER 495,-
-5%
Japansk Knivsæt - Basic Set - Bright Series
1.613,00,-
1.698,00,-
DU SPARER 85,-
-10%
Japansk Knivsæt - The Allround Set - Bright Series
3.416,00,-
3.796,00,-
DU SPARER 380,-
-15%
Japansk Knivsæt - The Complete Set - Bright Series
4.669,00,-
5.494,00,-
DU SPARER 825,-

Qknives japanske knivsæt

Hos Qknives har vi siden dag ét vægtet kvalitet utrolig højt. Derfor har vi heller ikke 20 forskellige knivsæt/knivsortimenter. Vi har i stedet for nogle enkelte knivsæt/knivsortimenter, som vi står 100% inde for og vi ved de er 100% i orden. Både når det kommer til deres flotte ydre, såvel som deres skæreevne og evne til at holde skæreevnen i lang tid ad gangen. Derfor ændrer vores knive sig ikke, hvis man passer ordentligt på dem og behandler dem forsvarligt. F.eks. skal man aldrig komme en god kokkekniv i opvaskemaskinen. Dette gælder både vores knive, men også andre gode kokkeknive af høj kvalitet.

Et godt knivsæt er alfa og omega i et køkken for personen, som ønsker at have mere end én kniv i sit sortiment. Hos Qknives har vi flere forskellige knivsæt, så du altid kan finde det knivsæt der passer dig bedst. Derfor har vi både nogle lidt mindre knivsæt, men også knivsæt som indeholder alle vores knive i det enkelte sortiment, eller knivsæt som indeholder en mellemting. Det betyder at vi har valgte nogle enkelte knive ud, som vi mener dækker de fleste behov.

Når der skal vælges et knivsæt, kommer det meget an på den enkelte person, man skal nemlig vælge et knivsæt, som passer til en selv. Er man en person som ikke bruger knive særlig meget i køkkenet og primært laver retter, hvor gode knive ikke er nødvendigt, så behøver man selvfølgelig ikke at investere i dyre kvalitets knive eller knivsæt. Er man derimod en person som kun skal skære lidt kød og grøntsager og derfor ikke har brug for alt for mange knive, så har man måske ikke bruge for det helt store knivsæt og kan derfor nøjes med et lidt mindre knivsæt.

Er man derimod en person, som elsker at tilbringe tid i køkkenet, så vil man skulle bruge mere end et par knive. Her ville man typiske vælge et knivsæt, som indeholder flere forskellige typer knive, så man altid har en kniv der passer perfekt til situationen. Fordelen ved at have mange forskellige knive i sit knivsortiment er, at nogle knive gør sig bedre gældende til visse opgaver end andre knive. Dermed ikke sagt at nogen knive er bedre end andre, alle knive har bare sine spidskompetencer.

Dette kan f.eks. være et knivsæt som indeholder en brødkniv. En god brødkniv er noget af det vigtigste, at eje for en person som bager mange gode og lækre brød. Med en god brødkniv er du sikker på, at du ikke ødelægger brødet og trykker det fladt. Med en god brødkniv i højkvalitet sørger du nemlig for, at du altid skærer en god lige skive ud af dit brød.

Er man derimod en person, som laver mange grøntsager, ville man med fordel vælge et knivsæt, hvor en af de bedre grøntsagsknive indgår i sortimentet. Dette kan f.eks. være vores ”Allround set” eller ”The complete set”. Her indgår der nemlig en nakiri kniv i begge knivsæt, hvilket gør at du har en af de bedste grøntsagsknive der findes, men også andre knive, som er perfekte til andre situationer/opgaver du kan komme ud for.

Derfor er det vigtigt, at du inden du vælger at købe et knivsæt hos enten os eller nogen andre, at du finder ud af om knivene passer til dig og dine behov. Hvis først knivene passer til dine behov, så mener vi ikke at man skal gå på kompromis med pris og kvalitet. Derudover mener vi heller ikke, at man skal gå på kompromis med det antal knive, som man har i sit knivsæt/knivsortiment. Vi mener at et godt knivsæt i god kvalitet skal kunne holde i mange år ud i fremtiden, hvilket vores knivsæt naturligvis kan. Derfor er det utrolig vigtigt, at du ikke går på kompromis med kvaliteten når der skal købes et nyt knivsæt.

shipping
ALTID FRI FRAGT
Lige meget hvad du køber
shipping
RETURRET
28 dages returret på alle ordre
shipping
DAG TIL DAG LEVERING
Hvis du bestiller inden kl. 16 på hverdage
© COPYRIGHT 2021 QKNIVES.DK
Dankort Visa Visa Electron Mastercard Mobilepay Viabell
Facebook Instagram Pinterest

PSST! VIL DU HAVE 10% RABAT?


Vi giver 10% rabat på din næste ordre, og så er der også gratis fragt!

WAIT10