Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse og dag til dag levering Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid fri fragt og dag til dag levering Altid fri fragt og dag til dag levering

Knivholder i Bæredygtigt Akacietræ

449,00

  • Bæredygtigt akacietræ
  • Måler 275x210x100 millimeter
  • Vejer 1.6 kg
  • Magneter gemt inde i træet
  • Plads til 6 knive
Tilføj til kurv med...
BESTIL SNART
Hvornår bliver varen sendt?
Vi sender din ordre om:
Læs mere om leveringstidspunkt

Knivholder i Bæredygtigt Akacietræ

449,00,-

KNIVHOLDER I BÆREDYGTIGT AKACIETRÆ

Når man først har været ude og investere i nye pæne knive, så er en god knivholder næsten et must. Vores knivholder i bæredygtigt akacietræ er lavet så den kan stå fremme i køkkenet, og fremvise dine lækre knive så alle, der kommer på besøg, vil stoppe og spørge ind til dem. Udover at dine knive bliver præsenteret som det værktøj der ejer køkkenet, så er det også rigtig sundt for knivenes holdbarhed, at de har deres egen plads. Hvis man har knivene på en knivholder, ved man præcis hvor de er henne. Derfor ligger knivene ikke i en eller anden skuffe og roder rundt blandt andre køkkenværktøjer og bliver beskadiget. Derfor hjælper en knivholder også med, at holde knivene skarpe i længere tid og sørger for de ikke tager unødvendigt skade.

 

MAGNETER GEMT INDE I TRÆET

I vores knivholder er der gemt kraftige magneter inde i træet, så dine knive altid sidder fast og er nemme at placere på holderen. Vores knivholder er lavet så den passer perfekt til vores ”The Complete Set” fra vores Original Series, som indeholder seks knive i forskellige størrelser. Knivholderen kan dog sagtens anvendes til andre knive og man behøver selvfølgelig ikke og have seks knive.

 

BÆREDYGTIG KNIVHOLDER OG FUNKTIONALITET

Selve knivholderen er lavet i et bæredygtigt og robust akacietræ. Den måler 275x210x100 millimeter og har en vægt på 1600 gram. Med en god højde og bredde har knivholderen derfor både plads til lange og brede køkkenknive. Med de kraftige magneter i knivholdere så risikerer du ikke, at dine knive falder ned.

Andre spændende produkter

Altid gratis fragt!

post nord

Omdeling til pakkeshop - 1 hverdag
modtag den: Loader...

Gratis
post nord

Omdeling til erhverv - 1 hverdag
modtag den: Loader...

19 kr.
post nord

Omdeling til privat - 1 hverdag
modtag den: Loader...

19 kr.
shipping
ALTID FRI FRAGT
Lige meget hvad du køber
shipping
RETURRET
100 dages returret på alle ordre
Telefonsupport
09-15 alle hverdage
shipping
DAG TIL DAG LEVERING
Hvis du bestiller inden kl. 16 på hverdage
© COPYRIGHT 2021 QKNIVES.DK
Dankort Visa Visa Electron Mastercard Mobilepay
Facebook Instagram Pinterest

PSST! VIL DU HAVE 10% RABAT?


Vi giver 10% rabat på din næste ordre, og så er der også gratis fragt!

WAIT10