Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse og dag til dag levering Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid fri fragt og dag til dag levering Altid fri fragt og dag til dag levering

Knivholdere

 

Hos Qknives ved vi hvor vigtigt det er at opbevare dine knive forsvarligt. Derfor har vi et lille men godt sortiment af knivholdere, knivmagneter og knivblokke. Vi ved at der er forskellige præferencer indenfor, hvordan den enkelte person ønsker at opbevare sine knive og derfor har vi, hvad vi mener er de bedste muligheder. Vi har både knivholdere, hvor knivene står fast på bordet på en almindelig knivholder eller en knivblok. Derudover har vi også en kraftig knivmagnet, som kan sidde på væggen og holde vores knive oppe.

Ved forsvarlig opbevaring af knive forlænger du dine knives levetid samt deres du gør, at de ikke får slag og bliver mindre skarpe. Knive som ligger løst i en skuffe blandt andre køkkenredskaber kan ofte tage skade ved, at de ligger og ”roder” rundt blandt andre ting.

shipping
ALTID FRI FRAGT
Lige meget hvad du køber
shipping
RETURRET
28 dages returret på alle ordre
shipping
DAG TIL DAG LEVERING
Hvis du bestiller inden kl. 16 på hverdage
© COPYRIGHT 2021 QKNIVES.DK
Dankort Visa Visa Electron Mastercard Mobilepay Viabell
Facebook Instagram Pinterest

PSST! VIL DU HAVE 10% RABAT?


Vi giver 10% rabat på din næste ordre, og så er der også gratis fragt!

WAIT10