Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse og dag til dag levering Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid fri fragt og dag til dag levering Altid fri fragt og dag til dag levering

Knivblokke og knivholdere til opbevaring af køkkenknive

Vi har et lille udvalg af knivholdere og knivmagneter fremstillet af enten mørkt eller klassisk akacietræ. Knivholderne kan du bruge til at opbevare dine knive forsvarligt, når du ikke bruger dem.

 

Flotte knivholdere til bordet eller væggen

Vi ved, hvor vigtigt, det er at opbevare sine køkkenknive forsvarligt, især fordi det forlænger knivenes levetid. Derfor har vi et lille, men godt sortiment af knivholdere i træ, som giver dig mulighed for at opbevare dine køkkenknive flot og forsvarligt.

Vi ved, at der er forskellige præferencer, når det kommer til opbevaring af dine køkkenknive. Derfor har vi valgt at have et udvalg af flere forskellige knivholdere, så vi efterkommer vores kunders ønsker.

Vi har både knivholdere, hvor knivene står fast på bordet, samt knivholdere til væggen, der indeholder en kraftig knivmagnet. Vores magnetiske knivblok i træ er også populær blandt vores kunder. Det er en knivblok med en magnet, der står på bordet. Den kraftige knivmagnet, som er gemt i træet sørger for at holde knivene på plads, så snart de er placeret på den flotte magnetiske knivholder i træ. 

Forlæng dine knives levetid med en knivholder i træ

Det er vigtigt at opbevare sine køkkenknive forsvarligt, så du undgår at de får slag og bliver mindre skarpe. Ved optimal opbevaring vil du også forlænge dine knives levetid.

Det er vigtigt, at du køber en ordentlig knivblok eller magnetskinne til dine knive, så de ikke bliver slidt, når de fx ligger blandt andre køkkenredskaber i en køkkenskuffe. Det vil slide meget unødigt på dine knive. 

shipping
ALTID FRI FRAGT
Lige meget hvad du køber
shipping
RETURRET
100 dages returret på alle ordre
Telefonsupport
09-15 alle hverdage
shipping
DAG TIL DAG LEVERING
Hvis du bestiller inden kl. 16 på hverdage
© COPYRIGHT 2021 QKNIVES.DK
Dankort Visa Visa Electron Mastercard Mobilepay
Facebook Instagram Pinterest

PSST! VIL DU HAVE 10% RABAT?


Vi giver 10% rabat på din næste ordre, og så er der også gratis fragt!

WAIT10