Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse og dag til dag levering Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid fri fragt og dag til dag levering Altid fri fragt og dag til dag levering

Knivmagnet i akacietræ

499,00

  • Akacietræ
  • 40x4,8x2 cm - plads til 6 knive
  • Nem at hænge op på væggen
  • Skruer og rawplugs følger med
  • Indbygget kraftig magnet
Tilføj til kurv med...
BESTIL SNART
Hvornår bliver varen sendt?
Vi sender din ordre om:
Læs mere om leveringstidspunkt

Knivmagnet i akacietræ

499,00,-

KNIVMAGNETEN

En knivmagnet lavet i klassisk akacietræ. Knivmagnetholderen er en af de mest almindelige holdere, der bliver brugt når dine knive skal opbevares. Knivene hænger trygt og sikkert på væggen på den kraftige magnetholder, derudover er de selvfølgelig også altid nemme at gribe fat i når du skal bruge dem. Med denne knivmagnet er du ikke begrænset til kun at hænge dine knive op. Du kan også sagtens hænge en stålsaks eller et rivejern op, hvis du ønsker det. Så længe produktet indeholder stål, så kan det hænge på den kraftige knivmagnet.

 

PLADS TIL 6 KNIVE

Med denne knivholder har du plads til at hænge 6 knive op. Det kommer selvfølgelig an på størrelsen på knivene, men mere specifikt, så er der plads til alle 6 knive i vores Original Series Der kan selvfølgelig hænge flere små knive såsom urtekniv, hvis det er de eneste knive man har i sit sortiment. Vi anbefaler dog at du har nogle forskellige knive, da det ser bedst ud.

 

NEM AT HÆNGE OP 

Knivmagneten er selvfølgelig udstyret med kraftfulde magneter skjult inde i træet, så den kan holde knivene sikkert og stilrent på væggen. På bagsiden af knivmagneten er der to huller, som. Derudover følger der to skruer samt to rawplugs med. Derfor tager det ikke mange minutter at hænge knivmagneten op så den er klar til at blive anvendt. 

 

FORDELEN VED EN KRAFTIG KNIVMAGNET

VI hos QKnives har erfaret at rigtig mange knivmagneter faktisk ikke er i stand til at holde vores knive, og derfor glider ned af holderen. Dette skyldes højst sandsynligt, at man har valgt at producerer dem med en mindre kraftig magnet for at spare penge. Vi har derfor fået denne magnetholder specielt udviklet og produceret til vores knive, så vi er 100% sikker på at den kan holde alle vores knive.

Andre spændende produkter

Altid gratis fragt!

post nord

Omdeling til pakkeshop - 1 hverdag
modtag den: Loader...

Gratis
post nord

Omdeling til erhverv - 1 hverdag
modtag den: Loader...

19 kr.
post nord

Omdeling til privat - 1 hverdag
modtag den: Loader...

19 kr.
shipping
ALTID FRI FRAGT
Lige meget hvad du køber
shipping
RETURRET
100 dages returret på alle ordre
Telefonsupport
09-15 alle hverdage
shipping
DAG TIL DAG LEVERING
Hvis du bestiller inden kl. 16 på hverdage
© COPYRIGHT 2021 QKNIVES.DK
Dankort Visa Visa Electron Mastercard Mobilepay
Facebook Instagram Pinterest

PSST! VIL DU HAVE 10% RABAT?


Vi giver 10% rabat på din næste ordre, og så er der også gratis fragt!

WAIT10