Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse og dag til dag levering Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid fri fragt og dag til dag levering Altid fri fragt og dag til dag levering

Køkkensaks

299,00

  • Multifunktionel køkkensaks
  • Kan nemt skilles ad for nem rengøring
  • Lavet i stainless steel (rustfrit stål)
  • Elegant design
Tilføj til kurv med...
BESTIL SNART
Hvornår bliver varen sendt?
Vi sender din ordre om:
Læs mere om leveringstidspunkt

Køkkensaks

299,00,-

QKNIVES KØKKENSAKS

Alle kender den og alle har en. En saks er en af de mest brugte redskaber i køkkenet, såvel som i hjemmet i al almindelighed. Med en saks fra os, får du ikke bare en almindelig klassisk saks. Denne køkkensaks har alle de egenskaber som betyder, at den er multifunktionel, ekstrem robust, meget skarp, holder i rigtig mange år, men ikke mindst nem at gøre ren efter brug.

 

MULTIFUNKTIONEL SAKS

Vores saks er ikke som en almindelig saks du kender fra køkkenet. Med sine mange funktioner kan saksen anvendes som almindelig saks, nøddeknækker, dåseåbner, (måske vigtigst af alt) øl/flaske åbner.  Derudover kan den skilles ad, så hver af de forskellige sider på saksen kan anvendes. Den ene side med de små takker er særdeles god til at skrælle frugt/grøntsager, hvis man ikke har en kniv ved hånden. Den anden side har en normal glat overflade, som mest minder om en normal urtekniv. Den er dog ikke lige så god som en urtekniv. Derudover er saksen lavet i så robuste materiale og så god kvalitet, at den nemt kan anvendes til at klippe mindre fjerkræ og fisk.

 

EKSTREM NEM AT RENGØRE EFTER BRUG

En af de helt store fordele ved denne saks, i forhold til normale sakse, er når den skal gøres rent efter brug. Når en saks normalt skal gøres rent, kan det være et mareridt, at få den vasket ordentligt og tørret af bagefter. Dette er ikke et problem med denne saks der sidder en lille metal-split, som holder saksen sammen. Hvis saksen åbnes helt ud, deler den sig nemlig i to. Herefter står man nærmest med to urtekniv, som er nemme lige at gøre rent og tørre af. Herefter samles saksen igen ligesom du skilte den af, og den er klar til brug igen.

Hvis du står i den situation at du ikke lige har tid eller lyst til at vaske saksen op i hånden, så kan den sagtens tåle at blive vasket op i opvaskemaskinen. Fordi den også kan skilles ad, så er den også en meget nemmere at få til at passe i din opvaskemaskine.

Andre spændende produkter

Altid gratis fragt!

post nord

Omdeling til pakkeshop - 1 hverdag
modtag den: Loader...

Gratis
post nord

Omdeling til erhverv - 1 hverdag
modtag den: Loader...

19 kr.
post nord

Omdeling til privat - 1 hverdag
modtag den: Loader...

19 kr.
shipping
ALTID FRI FRAGT
Lige meget hvad du køber
shipping
RETURRET
100 dages returret på alle ordre
Telefonsupport
09-15 alle hverdage
shipping
DAG TIL DAG LEVERING
Hvis du bestiller inden kl. 16 på hverdage
© COPYRIGHT 2021 QKNIVES.DK
Dankort Visa Visa Electron Mastercard Mobilepay
Facebook Instagram Pinterest

PSST! VIL DU HAVE 10% RABAT?


Vi giver 10% rabat på din næste ordre, og så er der også gratis fragt!

WAIT10