Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse og dag til dag levering Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid fri fragt og dag til dag levering Altid fri fragt og dag til dag levering

NORDJYSKE IVÆRKSÆTTERE MED INTERESSE FOR MADLAVNING OG KØKKENKUNST

Qknives er startet op af to unge Nordjyske ildsjæle, Mike Horup og Mathias Lydersen. Vi har begge to en stor forkærlighed for madlavning i hjemmet, så fremt køkkenredskaberne er til det. På baggrund af vores fælles interesse valgte vi sammen at gå på jagt efter nogle knive i rigtig høj kvalitet. Vores jagt efter disse køkkenknive ledte os hurtigt til det traditionstro land, Japan. Vi fandt hurtigt ud af, at de Japanske knivproducenter og knivbrands var toppen af poppen. Trods vores store respekt og entusiasme for disse brands og deres produkter, kunne to naive, unge og fattige studerende ikke komme i nærheden af at forhandle deres ekstrem dyre og prestigefyldte produkter. Nederlaget ledte os videre til at finde en knivproducent udenfor Japan, som var i stand til at lave knive i høj kvalitet ud fra japanske materialer og metoder uden at prisen for selve produktet bliver urimelig høj. Dette blev derved startskuddet på vores fælles iværksætterdrøm, og vi startede derfor QKnives.dk.

Vi skabte Qknives.dk med det enkle formål at gøre det muligt for hr. og fru. Danmark at købe køkkenknive i rigtig høj kvalitet til en overkommelig og rimelig pris. Vi forsøger at gøre det op med de traditionelle og kendte brands, som i vores optik ikke leverer produkter hvor pris og kvalitet stemmer overens. Hos dem får du enten en kniv, som er alt for dyr i forhold til det sølle stykke værktøj du lige har betalt for. Eller så betaler du en ALT for høj pris for et stykke værktøj, hvor knivbrandets avance er skyhøj.

Vi prøver derfor hos QKnives, at holde vores sortiment forholdsvist smalt, og have en konstant dialog med vores producent for at kunne leverer det perfekte match mellem pris og kvalitet. Det er derfor vigtig for at at gøre det klart at vi køber vores køkkenknive og dertilhørende tilbehør direkte fra af vores producent og derfor har skåret alle omkostningsfordyrende led fra. Vi som webshop stor med det fulde ansvar for de produkter som vi sælger og står 100% indenfor alt hvad vi sælger.

Vi håber, at du har lyst til at støtte vores iværksætterdrøm og hjælpe os med at udvikle os som mennesker. Dertil får du selvfølgelig også nogle helt fantastiske produkter til en pris som faktisk er fair.

De bedste hilsner

- Mike og Mathias

shipping
ALTID FRI FRAGT
Lige meget hvad du køber
shipping
RETURRET
28 dages returret på alle ordre
shipping
DAG TIL DAG LEVERING
Hvis du bestiller inden kl. 16 på hverdage
© COPYRIGHT 2021 QKNIVES.DK
Dankort Visa Visa Electron Mastercard Mobilepay
Facebook Instagram Pinterest

PSST! VIL DU HAVE 10% RABAT?


Vi giver 10% rabat på din næste ordre, og så er der også gratis fragt!

WAIT10