Dag til dag levering | Altid gratis fragt | Tilfredshedsgaranti
Dag til dag levering ved bestilling inden kl. 16.00 | Personlige betjening på 25944677 mellem 09 og 15 alle hverdage | 100 dages fuld returret
Altid gratis levering
Tilfredshedsgaranti
0,00 kr.
FARS DAG SPAR 20% - SE ALLE TILBUD

 

Qknives Rabatkode

Hvordan får jeg en rabatkode til Qknives?

De eneste måder du kan få en rabatkode, er hvis vi hos Qknives har kørt en kampagne, som giver dig en rabatkode eller hvis en samarbejdspartner har fået tilladelse til at give en rabatkode i en kort periode. Derudover har tilbagevendende kunder mulighed for at få en rabatkode. Dette er dog kun hvis man har købt før og kan oplyse ordrenr.

Hvordan bruger jeg min rabatkode hos Qknives?

Hvis du har en rabatkode fra Qknives, så skal du anvende den i et felt i ’check-out’. Der skal du skrive rabatkoden ind hvor der står ”gavekort” eller ”rabatkode”.

Kan jeg bruge rabatkoden flere gange?

Nogen rabatkoder er muligt at anvende mere end én gang, dette kommer dog an på hvilke.

Kan jeg anvende rabatkoden på i forvejen nedsatte vare?

Ja det er muligt at anvende rabatkoder på i forvejen nedsatte produkter, dette er muligt, da vi mener at en rabatkode skal gælde på alle produkter og ikke bare nogle enkelte.

Kan jeg anvende mere end én rabatkode ad gangen?

Nej det er ikke muligt at anvende mere end én rabatkode ad gangen. Så hvis du er i den heldige situation, at du har mere end én rabatkode, så skal du selv vælge hvilken rabatkode, som du ønsker at anvende.

Jeg har ikke anvendt min rabatkode, kan I hjælpe mig?

Hvis du har en rabatkode, som er ”online” og har glemt at anvende den, så råder vi dig til at hive fat i vores support på enten telefonnummeret: 25944677 eller på mailen: info@qknives.dk. Hvis du skriver en mail til os, så husk at oplyse dit ordrenr.

Kan min rabatkode blive for gammel?

Det korte svar er ja. Langt de fleste af vores rabatkoder har en udløbsdato. Grunden til dette er, at der er mange ”rabatkode-hajer” derude, som tager vores rabatkoder uden tilladelse og skriver ikke sande rabatter.

Hvad skal jeg gøre hvis min kode ikke virker?

Hvis din kode bliver afvist, kan dette være sket pga. følgende ting.

1. Rabatkoden er simpelthen udløbet.

2. Rabatkoden er ikke skrevet korrekt ind og derfor vil den ikke virke.

3. For at anvende rabatkoden skal der ligges et minimumsbeløb i kurven, hvis dette ikke er opfyldt, så vil rabatkoden ikke virke.

Hvordan sparer jeg penge hos Qknives?

Hvis du ønsker at spare penge ved at handle hos Qknives, så vil det være bedst at købe en samlepakke med flere produkter ad gangen fremfor at købe produkterne hver for sig.

Hvad koster fragt hos Qknives?

Hos Qknives har du altid muligheden for at få gratis fragt til en pakkeshop. Hvis du ønsker at modtage en pakke direkte på din adresse, så kommer der et lille beløb oveni på små 19 kr.

 

Ingen varer
Subtotal
0 kr.
Nedsatte varer
-0,00 kr.
Rabatkode
-0,00 kr.
Fragt
Gratis
Total
0,00 kr.
Heraf moms:
0,00 kr.
Betalingsmetode vælges senere
Betal nemt på Qknives.dk Betal nemt på Qknives.dk Betal nemt på Qknives.dk Betal nemt på Qknives.dk Betal nemt på Qknives.dk
Indkøbskurv