Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse og dag til dag levering Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid fri fragt og dag til dag levering Altid fri fragt og dag til dag levering
Qknives Facebook Qknives Instagram Qknives Pinterest Følg Qknives på Linkedin
Populære søgninger
Japansk kokkekniv
Slibesten
Original series
Knivsæt
Urtekniv

SAMARBEJDSPARTNERE

MAD & MONOPOLET TESTER

Vi er stolte over og kunne præsentere jer for vores første samarbejdspartner, Mad & Monopolet. Mad & Monopolet består af flere forskellige skribenter, dog vil vores primære samarbejdspartner være Mads Schytte bedre kendt som ”Familiefaren”. Mads har stor erfaring som skribent og blogger inden for den gastronomisk verden. Han har bl.a. været med til at starte den succesfulde madblog Gastromand. Nu har han valgt at gå solo med sine to blogs Mad & Monopolet og Whiskytossen. 

Familiefaren har i flere måneder nu testet vores knive, her vil han tage jer med på hele rejsen med vores knive. Familiefaren tager jer på hans oplevelse med vores knive, alt fra førstehåndsindtryk og unboxning, til kvaliteten på knivene, ”papirs-testen”, gode råd og til sidst kommer han med hans ærlige dom over knivene. Du kan læse Familiefarens indlæg lige her.

 

Nyt samarbejde med Graitor

Vi kan endelig løftet sløret for et nyt samarbejde, som vi har lavet sammen med den Aalborgensiske virksomhed Graitor.

Til jer, der ikke kender Graitor, så er det en virksomhed, der gerne vil tage ansvar for, at os danskere bliver lidt bedre til at aflevere danske og tyske dåser til landets 13 pantstationer og 3.000 pantautomater.

Graitor har lavet en digital løsning, hvor man kan – som de selv siger – bytte ”trash til treats”.

Hele konceptet går ud på, at man bruger deres app, når man panter, så man udover at få det beløb, man panter for, også får point, som går direkte ind på deres app. For hvert stykke pant, man panter, så optjener man 1 point. Det er disse points, som kan byttes til lækre treats hos Graitor. Med vores samarbejde kan du nu blandt andet bytte dine points til lækre treats hos Qknives.

Selvom Graitor er en forholdsvis ny virksomhed, så har de fart på. De har allerede haft over 500.000 stykker returneret emballage gennem deres system, hvilket har givet en samlet CO2 besparelse på mere end 53 tons!

Vi har valgt at lave dette samarbejde af to primære årsager. Den første og vigtigste er, at vi gerne vil gøre vores til, at folk husker at pante deres dåser, så de ikke ender de forkerte steder. Den anden årsag er, at vi altid gerne vil arbejde sammen med dygtige, og seriøse virksomheder, såfremt det giver mening.

Det mener vi bestemt, at dette samarbejde med Graitor gør!

shipping
ALTID FRI FRAGT
Lige meget hvad du køber
shipping
RETURRET
100 dages returret på alle ordre
Telefonsupport
09-15 alle hverdage på 25944677
shipping
DAG TIL DAG LEVERING
Hvis du bestiller inden kl. 16 på hverdage
© COPYRIGHT QKNIVES.DK
Dankort Visa Visa electron Mastercard Mobilepay Anyday
Qknives Facebook Qknives Instagram Qknives Pinterest Følg Qknives på Linkedin

PSST! VIL DU HAVE 10% RABAT?


Vi giver 10% rabat på din næste ordre, og så er der også gratis fragt!

WAIT10
×

Vil du besøge Qknives.se?

Det ser ud til, at du er fra Sverige. Skal vi hjælpe dig over på vores svenske webshop?