Dag til dag levering | Altid gratis fragt | Tilfredshedsgaranti
Dag til dag levering ved bestilling inden kl. 16.00 | Personlige betjening på 25944677 mellem 09 og 15 alle hverdage | 100 dages fuld returret
Altid gratis levering
Tilfredshedsgaranti
0,00 kr.
FARS DAG SPAR 20% - SE ALLE TILBUD

MAD & MONOPOLET TESTER

Vi er stolte over og kunne præsentere jer for vores første samarbejdspartner, Mad & Monopolet. Mad & Monopolet består af flere forskellige skribenter, dog vil vores primære samarbejdspartner være Mads Schytte bedre kendt som ”Familiefaren”. Mads har stor erfaring som skribent og blogger inden for den gastronomisk verden. Han har bl.a. været med til at starte den succesfulde madblog Gastromand. Nu har han valgt at gå solo med sine to blogs Mad & Monopolet og Whiskytossen. 

Familiefaren har i flere måneder nu testet vores knive, her vil han tage jer med på hele rejsen med vores knive. Familiefaren tager jer på hans oplevelse med vores knive, alt fra førstehåndsindtryk og unboxning, til kvaliteten på knivene, ”papirs-testen”, gode råd og til sidst kommer han med hans ærlige dom over knivene. Du kan læse Familiefarens indlæg lige her.

 

Nyt samarbejde med Graitor

Vi kan endelig løftet sløret for et nyt samarbejde, som vi har lavet sammen med den Aalborgensiske virksomhed Graitor.

Til jer, der ikke kender Graitor, så er det en virksomhed, der gerne vil tage ansvar for, at os danskere bliver lidt bedre til at aflevere danske og tyske dåser til landets 13 pantstationer og 3.000 pantautomater.

Graitor har lavet en digital løsning, hvor man kan – som de selv siger – bytte ”trash til treats”.

Hele konceptet går ud på, at man bruger deres app, når man panter, så man udover at få det beløb, man panter for, også får point, som går direkte ind på deres app. For hvert stykke pant, man panter, så optjener man 1 point. Det er disse points, som kan byttes til lækre treats hos Graitor. Med vores samarbejde kan du nu blandt andet bytte dine points til lækre treats hos Qknives.

Selvom Graitor er en forholdsvis ny virksomhed, så har de fart på. De har allerede haft over 500.000 stykker returneret emballage gennem deres system, hvilket har givet en samlet CO2 besparelse på mere end 53 tons!

Vi har valgt at lave dette samarbejde af to primære årsager. Den første og vigtigste er, at vi gerne vil gøre vores til, at folk husker at pante deres dåser, så de ikke ender de forkerte steder. Den anden årsag er, at vi altid gerne vil arbejde sammen med dygtige, og seriøse virksomheder, såfremt det giver mening.

Det mener vi bestemt, at dette samarbejde med Graitor gør!

Ingen varer
Subtotal
0 kr.
Nedsatte varer
-0,00 kr.
Rabatkode
-0,00 kr.
Fragt
Gratis
Total
0,00 kr.
Heraf moms:
0,00 kr.
Betalingsmetode vælges senere
Betal nemt på Qknives.dk Betal nemt på Qknives.dk Betal nemt på Qknives.dk Betal nemt på Qknives.dk Betal nemt på Qknives.dk
Indkøbskurv