Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse og dag til dag levering Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid fri fragt og dag til dag levering Altid fri fragt og dag til dag levering

Skærebræt i egetræ

999,00

  • Produceret på Fyn
  • Måler 40x30x2
  • Lavet i egetræ
  • Med Saftrille og greb
  • 10 års garanti
BESTIL SNART
Hvornår bliver varen sendt?
Vi sender din ordre om:
Læs mere om leveringstidspunkt

Skærebræt i egetræ

999,00,-

SKÆREBRÆT I EGETRÆ

Vi kender det alle sammen - det klassiske skærebræt. Det klassiske skærebræt har selvfølgelig et hav af funktioner selvom det i princippet “bare” er et skærebræt. Skærebrættet egner sig selvfølgelig særdeles godt til at skære stege eller brød på, det kan dog også sagtens anvendes til andre opgaver. Dette er blandet udskæring af frugt eller grønt. Skærebrættet er derudover nemt, at gøre rent.

 

SKÆREBRÆT PRODUCERET PÅ FYN

Skærebrættet er lavet på Fyn, hvilket tydeligt kan ses når vi kigger på kvaliteten. Man kan tydeligt se, at en dygtig dansk håndværker har stået og lavet skærebræt. Dette gør selvfølgelig også at holdbarheden er helt i top. Skærebrættet er lavet i lækkert lyst egetræ, som til hver produktion er nøje udvalgt, for at sikre at kvaliteten på egetræet er i top. Egetræet er kendt for, at være et stærkt og robust stykke træ, som virkelig kan holde til, at blive brugt. Derfor er det ofte anvendt til skærebræt eller andre redskaber, som skal kunne holde til noget.

 

SAFTRILLE OG GREB

På skærebrættet er der blevet fræset en saftrille, som er ekstremt nyttigt når du skal skære dine lækre og saftige stege ud. Så du skal ikke bekymre dig om at stå og sjappe rundt i kødsaft. Derved holder du dit køkken rent og sørger for at det ikke bliver gjort beskidt af kødsaften mens du skære dit kød.

Udover saftrillen som er fræst rundt i kanten på skærebrættet, så er der yderligere bælevet færst et greb i begge ender af skærebrættet. Udover at denne detajle giver skærebrættet et mere unikt og astetetisk design, så er det også meget nemmere at samle op og flytte rundt på.

 

VEDLIGEHOLD AF SKÆREBRÆT

Selvom du ved køb af dette skærebræt får et kvalitetsprodukt, så er det altid en god ide at passe godt på skærebrættet, og giver det lidt kærlighed med lidt vedligehold. Bare rolig det er faktisk ikke så svært og tidskrævende som man måske lige tænker. Vi har forhørt os hos vores fynske producent, og han understreger vigtigheden af ikke at vaske skærebrættet i din opvaskemaskine. Det er yderst skadeligt for al slags træ. Punktum! Du må selvfølgelig gerne vaske det op med opvaskesæbe og børste når det skal gøres rent efter brug.

Til vedligeholdelsen kræver det faktisk ikke andet end hvad du i forvejen med højest sandsynlighed allerede har stående i dit køkken eller køleskab. Over tid kan et skærebræt godt tørre lidt ud, og det er selvfølgelig helt normalt. For at forlænge levetiden, og det flotte udseende kan du en gang i mellem give det en hurtig omgang olie. Du kan sagtens bruge det madlavningsolie som du bruger i din madlavning til dagligt. Så længe det kan/må spises kan det bruges. Et eksemple her kan være olivenolie eller rapsolie.

Andre spændende produkter

Altid gratis fragt!

post nord

Omdeling til pakkeshop - 1 hverdag
modtag den: Loader...

Gratis
post nord

Omdeling til erhverv - 1 hverdag
modtag den: Loader...

19 kr.
post nord

Omdeling til privat - 1 hverdag
modtag den: Loader...

19 kr.
shipping
ALTID FRI FRAGT
Lige meget hvad du køber
shipping
RETURRET
28 dages returret på alle ordre
shipping
DAG TIL DAG LEVERING
Hvis du bestiller inden kl. 16 på hverdage
© COPYRIGHT 2021 QKNIVES.DK
Dankort Visa Visa Electron Mastercard Mobilepay
Facebook Instagram Pinterest

PSST! VIL DU HAVE 10% RABAT?


Vi giver 10% rabat på din næste ordre, og så er der også gratis fragt!

WAIT10