Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse og dag til dag levering Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid fri fragt og dag til dag levering Altid fri fragt og dag til dag levering

Store skærebrætter i egetræ 

Når du skal skære kød, grøntsager og andet, så har du brug for nogle gode og holdbare skærebrætter. Vi har tre forskellige skærebrætter at vælge mellem. Alle er lavet af højkvalitetsegetræ fra Europa.

Kvalitetsskærebrætter til kød og grøntsager

Når du skal bruge dine flotte japanske køkkenknive til udkæring af kød, grøntsager og andet, så er det vigtigt, at du har nogle gode træskærebrætter i god kvalitet. 

Et træskærebræt giver dig et godt underlag, når du skal skære store stege, snitte grøntsager eller lave flotte skiver af dit brød. Det er vigtigt, når du håndterer dine madvarer med meget skarpe knive. Træmaterialet er også mere skånsomt overfor dine knive.

Derudover er vores træskærebrætter også specielt egnet som serveringsfade, hvis du gerne vil have et sted at placere dine små tapasanretninger, smørrebrød eller lignende på middagsbordet. Her vil et stort skærebræt i træ egne sig perfekt, fordi det kan fungere som et stort serveringsfad, hvorfra alle har adgang til maden fra alle sider af bordet.

 

Vores udvalg af skærebrætter i træ

Vi har valgt at have tre forskellige spækbræt i træ at vælge mellem hos os, så der er en variant til alle. 

Vores mindste og største skærebræt er begge udstyret med en saftrille. Det vil sige, at der rundt i kanten er lavet en rille i træet, der gør, at væsker fra maden lægger sig i rillen i stedet for at løbe ud på bordet. Et skærebræt med saftrille er især velegnet til kød, fordi blodet fra kødet kan løbe ud i rillen og dermed ikke løbe ud på bordet. 

Det største skærebræt med saftrille er derudover også udstyret med skridsikre gummidutter på undersiden, som medvirker at brættet ikke skrider, når man anvender det. 

Vores sidste skærebræt er udstyret med et håndtag i den ene ende. Dette flotte skærebræt med håndtag egner sig specielt godt som et flot serveringsbræt til middagsbordet.

shipping
ALTID FRI FRAGT
Lige meget hvad du køber
shipping
RETURRET
100 dages returret på alle ordre
Telefonsupport
09-15 alle hverdage
shipping
DAG TIL DAG LEVERING
Hvis du bestiller inden kl. 16 på hverdage
© COPYRIGHT 2021 QKNIVES.DK
Dankort Visa Visa Electron Mastercard Mobilepay
Facebook Instagram Pinterest

PSST! VIL DU HAVE 10% RABAT?


Vi giver 10% rabat på din næste ordre, og så er der også gratis fragt!

WAIT10