Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse og dag til dag levering Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid fri fragt og dag til dag levering Altid fri fragt og dag til dag levering
Populære søgninger
Japansk kokkekniv
Slibesten
Original series
Knivsæt
Urtekniv

Slibesten

Hos Qknives har vi ikke det største udvalg af slibesten, men vi mener selv, vi har et af de bedste udvalg af slibesten i god kvalitet. Slibesten er et af de bedste supplementer, du kan få til dine knive. En god slibesten i kvalitet gør nemlig, at du fortsat kan holde dine knive skarpe, selvom de bliver brugt meget. Hertil medfølger der tilbehør til alle vores slibesten, du får nemlig en gummikant med, der gør, at slibestenen ikke skrider på bordet. Derudover får du også vinkel med, så du får det optimale ud af din slibning med slibestenen. Til sidst medfølger der også en bambusholder til hver enkel slibesten.

Slibesten til enhver situation

Vi mener, at det er essentielt, når man køber en køkkenkniv, at man anskaffer sig enten slibesten eller et slibestenssæt. Ved at købe et slibestenssæt, så kan vi byde dig forskellige varianter af slibesten afhængig af sløvheden på din kniv, så du nemt og effektivt kan holde skarpheden på dine knive.

Hvis du gerne vil læse mere om, hvordan du anvender en slibesten korrekt eller se en videoguide, hvor Mike viser trin for trin, hvordan man anvender en slibesten, så har vi lavet en guide omkring det, som du kan se lige her.

Hvilke knive passer til en slibesten?

Vi har ofte fået spørgsmålet om hvilke knive, der passer til vores slibesten. Det kan være et meget svært spørgsmål at svare på, da vi selvfølgelig ikke har prøvet i nærheden af alle knive i verden. Men vi kan med 100% sikkerhed sige, at vores slibesten passer perfekt til dig, som har knive af den lidt højere kvalitet. Herunder kan det nævnes, at vores slibestensten især er gode til knive med en høj HRC, som oftest er lavet i Damaskusstål.

Forlæng levetiden på dine slibesten

Vi går ind for at beskytte miljøet og mindske den såkaldte ”køb og smid væk kultur”. Derfor tilbyder vi vådslibesten, der altid vil holde dine knive skarpe til brug, hvilket i sidste ende også forlænger knivenes livstid.

Derudover kan vi også hjælpe dig med at forlænge dine slibestens levetid. Slibesten trænger nemlig også til lidt kærlig vedligeholdelse efter længere tids brug. Derfor har vi også lavet et blogindlæg, hvor du kan læse mere om, hvordan man passer på sin slibesten og får den til at være lige så god som ny. Du kan læse vores blogindlæg samt se vores videoguide omkring vedligeholdelse af slibesten lige her.

I tvivl om hvilken slibesten, du skal vælge?

Hvis du stadig er i tvivl om hvilken slibesten, som du skal vælge, og du endnu ikke er klar til at købe mere end en slibesten, så ville det være en rigtig god idé at tage kontakt til os. Så vil vi nemlig gøre vores allerbedste for at guide dig til det rette valg, så du kan få en kvalitetsslibesten, der passer til netop dit behov.

shipping
ALTID FRI FRAGT
Lige meget hvad du køber
shipping
RETURRET
100 dages returret på alle ordre
Telefonsupport
09-15 alle hverdage på 25944677
shipping
DAG TIL DAG LEVERING
Hvis du bestiller inden kl. 16 på hverdage
© COPYRIGHT QKNIVES.DK
Dankort Visa Visa electron Mastercard Mobilepay Anyday
Qknives Facebook Qknives Instagram Qknives Pinterest

PSST! VIL DU HAVE 10% RABAT?


Vi giver 10% rabat på din næste ordre, og så er der også gratis fragt!

WAIT10
×

Vil du besøge Qknives.se?

Det ser ud til, at du er fra Sverige. Skal vi hjælpe dig over på vores svenske webshop?