Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse og dag til dag levering Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid fri fragt og dag til dag levering Altid fri fragt og dag til dag levering

Slibesten - korn 500/1000

399,00

  • Dobbeltsidet slibesten korn 500/1000
  • Skal ligge i vand omkring 15-20 min. inden brug
  • Perfekt til at slibe knive op fra bunden af
  • Gør dine knive utroligt skarpe igen
  • Nem at anvende
  • Gummikant, vinkel og bambus holder medfølger
BESTIL SNART
Hvornår bliver varen sendt?
Vi sender din ordre om:
Læs mere om leveringstidspunkt

Slibesten - korn 500/1000

399,00,-

Slibesten korn 500/1000

Den første af vores to slibesten er på henholdsvis 500 og 1000 korn. Dette betyder med andre ord, at det er denne slibesten du skal bruge til den ”grove” slibning af dine knive. Netop denne slibesten kan bruges til at udjævne ægget, såfremt der skulle være kommet små og minder hakker i æggen. Med sit lave antal korn på blot 500 er slibestenen helt perfekt til denne opgave. Herefter kan man anvende siden med de 1000 korn og få en endnu skarpere kniv.

Slibestenen måler: 180x60x30 MM.

Slibesten anvendelse

Når du anvender slibestenen, så skal den ligge i vand i ca. 15 til 20 minutter før slibningen. Dette giver den ultimative slibning og gør du får det bedst mulige resultat. Derudover skal man afgøre om man skal bruge siden med 500 korn først eller blot bruge den med 1000 korn. Dette kommer an på knivens tilstand.

Gummikant

Til vores slibesten medfølger en gummikant, som du sætter på slibestenen. Dette gør at slibestenen ikke skrider/glider frem og tilbage på bordet når du anvender den. Dette gør det både mere sikkert men også nemmere at bruge slibestenen.

Vinkel

Til vores slibesten på 500/1000 korn medfølger der en vinkel, som du kan sætte på dine knive. Vinklen gør at du får en hældning på 15 grader og derfor altid sliber knivene med en korrekt vinkel og derfor får det optimale resultat hver gang. Vinklen er rigtig od at anvende i starten, hvis du ikke har erfaring med slibning af knive på slibesten. Når du er blevet bedre til at slibe dine knive kan du prøve uden vinklen. På grund af vinklens størrelse passer den desværre ikke på størstedelen af mindre knive såsom urteknive og utility knive.

Bambus holder

Med til denne slibesten følger også en bambus holder, som den fint kan sættes i når den ikke bruges. Med dette design og denne lille detalje behøver du ikke, at gemme din slibesten væk, men kan i stedet lade den stå fremme og bruge den som en del af indretningen.

Andre spændende produkter

-10%

Slibestenssæt med to slibesten

718,00,-
798,00,-
DU SPARER 80,-

Altid gratis fragt!

post nord

Omdeling til pakkeshop - 1 hverdag
modtag den: Loader...

Gratis
post nord

Omdeling til erhverv - 1 hverdag
modtag den: Loader...

19 kr.
post nord

Omdeling til privat - 1 hverdag
modtag den: Loader...

19 kr.
shipping
ALTID FRI FRAGT
Lige meget hvad du køber
shipping
RETURRET
100 dages returret på alle ordre
Telefonsupport
09-15 alle hverdage
shipping
DAG TIL DAG LEVERING
Hvis du bestiller inden kl. 16 på hverdage
© COPYRIGHT 2021 QKNIVES.DK
Dankort Visa Visa Electron Mastercard Mobilepay
Facebook Instagram Pinterest

PSST! VIL DU HAVE 10% RABAT?


Vi giver 10% rabat på din næste ordre, og så er der også gratis fragt!

WAIT10