Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse og dag til dag levering Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid fri fragt og dag til dag levering Altid fri fragt og dag til dag levering

Slibestenssæt med to slibesten

718,00

798,00
DU SPARER 80,-
  • Indeholder 2 slibesten
  • 500, 1000, 2000 og 5000 korn
  • Spar 80 kr. ved køb af sættet
  • Vinkler, gummikante og bambusholdere medfølger
Tilføj til kurv med...
BESTIL SNART
Hvornår bliver varen sendt?
Vi sender din ordre om:
Læs mere om leveringstidspunkt

Slibestenssæt med to slibesten

718,00,- 798,-

Slibesten sæt

Selve sættet indeholder to forskellige slibesten, som begge har to forskellige kornstørrelser. Sættet passer perfekt til dig, som virkelig gerne vil gå i dybden med slibning af dine knive eller til dig der ønsker at slibe dine knive ofte, hvis du bruger dem meget. Med dette sæt får du derfor en slibestenssæt hvor du kan slibe dine knive op fra bunden af, og give dem den sidste ultimative ”finish”.

Hvis du vælger at købe sættet, så sparer du 80 kr. fremfor at købe slibestenen hver for sig.

 

Anvendelse af sættet

Når det kommer til anvendelse af sættet, så er det forskelligt hvilken slibesten og hvilken side man skal starte med. Dette kommer 100% an på hvilken tilstand ens knive er i. Er kniven i en dårlig tilstand, hvor de har små/mindre hakker i æggen, så anbefaler vi at man starter med siden på 500 korn, for at få disse hakker væk. Derfra arbejder man sig opad i kornstørrelse indtil man har været alle siderne igennem. Hvis din kniv er meget sløv og/eller har en del mindre hakker i knivsæggen, så kan slibningen godt tage lidt længere tid en normalt. Hvis du har decideret store hakker i din kniv så anbefaler vi at du søger til en professionel knivsliber, da det vil tage dig for evigt at slibe hakkerne væk.

 

Er knivene derimod i god tilstand, så anbefaler vi at man går lidt højere op i kornene. Her kan man f.eks. starte med 2000 korn og afslutte med den helt fine korn 5000 side for at få den sidste perfekte skarphed med.

 

Optimal slibning

For at opnå optimal slibning af dine knive, så anbefaler vi at du først ligger din slibesten i vand i 15-20 minutter inden slibningen. Herefter opfordrer vi kraftigt til at bruge gummikanten så din slibesten ikke skrider på bordet under brug.

 

Derudover opfordrer vi også til at du anvender vinklen, som medfølger hvis dine knive skal slibes med en vinkel på 15 grader. Vinklen er ekstrem brugbar i starten af din ”knivslibningskarriere”, for at holde styr på at slibe knivene i den helt rette vinkel. Når du er blevet mere erfaren, kan du prøve uden vinklen. På grund af vinklens størrelse passer den desværre ikke på størstedelen af mindre knive såsom urteknive og utility knive.

Andre spændende produkter

Altid gratis fragt!

post nord

Omdeling til pakkeshop - 1 hverdag
modtag den: Loader...

Gratis
post nord

Omdeling til erhverv - 1 hverdag
modtag den: Loader...

19 kr.
post nord

Omdeling til privat - 1 hverdag
modtag den: Loader...

19 kr.
shipping
ALTID FRI FRAGT
Lige meget hvad du køber
shipping
RETURRET
100 dages returret på alle ordre
Telefonsupport
09-15 alle hverdage
shipping
DAG TIL DAG LEVERING
Hvis du bestiller inden kl. 16 på hverdage
© COPYRIGHT 2021 QKNIVES.DK
Dankort Visa Visa Electron Mastercard Mobilepay
Facebook Instagram Pinterest

PSST! VIL DU HAVE 10% RABAT?


Vi giver 10% rabat på din næste ordre, og så er der også gratis fragt!

WAIT10