Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse og dag til dag levering Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid fri fragt og dag til dag levering Altid fri fragt og dag til dag levering

Knivslibere - slibesten og diamant strygestål

Hold dine knive skarpe med kvalitets knivslibere til dine køkkenknive. Vi har både slibesten og strygestål at vælge imellem, alt efter, hvad du foretrækker.

-10%
Slibestenssæt med to slibesten
718,00,-
798,00,-
DU SPARER 80,-

Kvalitets slibesæt til knive

Når du ejer et sæt japanske køkkenknive i damaskusstål, så er det vigtigt, at du vedligeholder dem korrekt, så holdbarheden bliver forlænget. Regelmæssig slibning af dine køkkenknive sikrer dig nemlig lang holdbarhedstid fremover. 

Med den rette teknik og tålmodighed kan du selv vedligeholde dine knive med en knivsliber. Vores knivslibere er nemme at anvende uanset om du har prøvet at slibe knive før eller om det er din første gang. 

Vi har to forskellige professionelle knivslibere at vælge imellem: slibesten og strygestål. 

Køb slibesten til knive

Vores slibesten er såkaldte vådslibesten, fordi de skal ligge i vand umiddelbart inden slibningen af knivene finder sted. Det sikrer dig det bedst mulige resultat.

En vådslibesten til dine knive giver et rigtig godt resultat, og kan anvendes på alle dine japanske køkkenknive uden problem. Vi har slibesten til dine køkkenknive i både korn 500/1000, som skal bruges til den “grove” slibning af dine knive, og korn 2000/5000, som skal bruges til den finere slibning af dine knive. 

Til vådslibestenen medfølger en gummikant og en vinkel, som sikrer dig en stabil slibning, samt sørger for at vinklen på kniven bibeholdes på 15 grader. Det sikrer, at kniven aldrig kommer til at skride under slibningen, hvilket kan medføre en skæv slibning. 

shipping
ALTID FRI FRAGT
Lige meget hvad du køber
shipping
RETURRET
100 dages returret på alle ordre
Telefonsupport
09-15 alle hverdage
shipping
DAG TIL DAG LEVERING
Hvis du bestiller inden kl. 16 på hverdage
© COPYRIGHT 2021 QKNIVES.DK
Dankort Visa Visa Electron Mastercard Mobilepay
Facebook Instagram Pinterest

PSST! VIL DU HAVE 10% RABAT?


Vi giver 10% rabat på din næste ordre, og så er der også gratis fragt!

WAIT10