Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse og dag til dag levering Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid fri fragt og dag til dag levering Altid fri fragt og dag til dag levering

Stegegaffel

399,00

  • Klassisk stegegaffel i elegant design
  • 28,5 cm lang - selve “spydene” udgør 15,5 cm
  • Lavet i stainless steel (rustfri stål)
  • Skæfte i ibenholt træ
Tilføj til kurv med...
BESTIL SNART
Hvornår bliver varen sendt?
Vi sender din ordre om:
Læs mere om leveringstidspunkt

Stegegaffel

399,00,-

STEGEGAFFEL

Den klassiske stegegaffel er en af de mest anvendte redskaber i køkkenet, når der skal skæres flotte skiver af din steg. Men selv med en rigtig skarp køkkenkniv kan opgaven virke næsten umulig, hvis ikk du har en god stegegaffel til at holde styr på kødet når du skærer.

 

Men lad dig ikke narre af de navnet “stegegaffel” for den kan nemlig også bruges til andre opgaver, som du står overfor i køkkenet. Vi her hos QKnives har erfaret, at stegegaflen også er rigtig god til at røre rundt i gryden når du koger pasta, så pastaen ikke klumper sammen under kogning. Men den kan også bruges til noget så simpelt som at vende/røre rundt i din salat inden den skal serveres.

 

28,5 CM LANG - PERFEKT TIL UDSKÆRING AF STEG

Med sine 28,5 cm er stegegaffelen rigtig god når det kommer til, udskæring af en steg - også de lidt større af slagsen. Selve “spyddene” på stegegaflen udgør 15,5 cm, derfor kan de blive stukket rigtigt langt ned i stegen, hvilket giver det perfekte greb til udskæringen. Derfor  sørger man for, at stegen ikke bliver rykket rundt på sit skærebræt. Dog kan stegegaffelen også sagtens anvendes til, at skære almindelige bøffer, hvor man bare bruger spidsen af den til forsigtigt, at holde bøffen nede og på plads. Derudover er stegegaflen også god til, at vende en steg i enten en gryde, et fad i ovnen eller på grillen.

 

STAINLESS STEEL OG ET SKÆFTE I IBENHOLT TRÆ

Stegegafflen er lavet i stainless steel (rustfrit stål) og ibenholt træ. Selve stålet gør, at stegegaffelen er aldeles modstandsdygtig overfor rust, og derfor holder sin flotte skinnende overflade i lang tid.

 

Skæftet fremstår i det klassiske Ibenholt træ, som er en mørk træsort. Selve træet har en høj tæthed, hvilket gør, at det er forholdsvist vandafvisende. Det betyder også, at skæftet holder til at blive vaske op rigtig mange gange uden at det går ud over det flotte “look”.

Andre spændende produkter

-10%

Japansk Knivsæt - The Basic Set - Black Series

1.528,00,-
1.698,00,-
DU SPARER 170,-

Altid gratis fragt!

post nord

Omdeling til pakkeshop - 1 hverdag
modtag den: Loader...

Gratis
post nord

Omdeling til erhverv - 1 hverdag
modtag den: Loader...

19 kr.
post nord

Omdeling til privat - 1 hverdag
modtag den: Loader...

19 kr.
shipping
ALTID FRI FRAGT
Lige meget hvad du køber
shipping
RETURRET
100 dages returret på alle ordre
Telefonsupport
09-15 alle hverdage
shipping
DAG TIL DAG LEVERING
Hvis du bestiller inden kl. 16 på hverdage
© COPYRIGHT 2021 QKNIVES.DK
Dankort Visa Visa Electron Mastercard Mobilepay
Facebook Instagram Pinterest

PSST! VIL DU HAVE 10% RABAT?


Vi giver 10% rabat på din næste ordre, og så er der også gratis fragt!

WAIT10