Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse og dag til dag levering Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid fri fragt og dag til dag levering Altid fri fragt og dag til dag levering

Stor Knivblok

649,00

  • Står robust på en flad overflade
  • Plads til 8 knive, 1 strygestål og 1 saks
  • Passer perfekt til alle vores knive
  • Passer perfekt til vores diamant strygestål og køkkensaks
  • Fremstillet i mørkt acacia træ
Tilføj til kurv med...
BESTIL SNART
Hvornår bliver varen sendt?
Vi sender din ordre om:
Læs mere om leveringstidspunkt

Stor Knivblok

649,00,-

STOR KNIVBLOK

Den største knivblok i vores sortiment af knivholdere/knivblokke findes her. Med plads til hele 10 forskellige redskaber har du en knivblok, som virkelige kan spare dig plads i skuffen samtidigt med, at den står i et knivskarpt design. Hertil kommer fordelene ved, at du altid har knivene lige ved hånden, og de er nemme at trække op af knivblokken. Derudover er det selvfølgelig også altid et lækkert touch, at man kan se skafterne af knivene stikke op (hvis ellers ens knive ser pæne ud).

I bunden er knivblokken beklædt med 4 gummifødder, som gør, at den er løftet en lille smule fra bordet. Dette beskytter kniven såvel, som overfladen knivblokken står på. Dertil gør gummifødderne, at knivblokken ikke skrider rundt på din bordplade.

 

PLADS TIL 8 KNIVE, 1 STRYGESTÅL OG 1 SAKS

Da det er vores største knivblok, så har den naturligvis også plads til lidt mere end en normal knivblok. I denne knivblok får du plads til 8 knive, 1 strygestål og 1 saks. Selve hullerne til knivene er i forskellige størrelse, så der er mulighed for at opbevare knive med forskellige bladstørrelser. Det varierer helt fra den store nakiri kniv til den lille urtekniv.

Derudover har den huller som passer til en køkkensaks og et strygestål. Det skal dog siges at disse huller er specifikt lavet til vores diamant strygestål og vores køkkensaks. Så det er ikke sikkert at andre strygestål og køkkensakse passer i disse huller.

 

LAVET I MØRKT ACACIA TRÆ

Knivblokken fremstår i mørkt acacia træ, som passer perfekt ind i næsten alle køkkentyper. Vejer 3 kg. hvilket også gør at den står godt fast på bordet, hvilket er en fordel når der f.eks. skal trække en kniv ud af den, så er man nemlig sikker på, at man ikke trækker knivblokken hen over bordet på samme tid.

Andre spændende produkter

Altid gratis fragt!

post nord

Omdeling til pakkeshop - 1 hverdag
modtag den: Loader...

Gratis
post nord

Omdeling til erhverv - 1 hverdag
modtag den: Loader...

19 kr.
post nord

Omdeling til privat - 1 hverdag
modtag den: Loader...

19 kr.
shipping
ALTID FRI FRAGT
Lige meget hvad du køber
shipping
RETURRET
100 dages returret på alle ordre
Telefonsupport
09-15 alle hverdage
shipping
DAG TIL DAG LEVERING
Hvis du bestiller inden kl. 16 på hverdage
© COPYRIGHT 2021 QKNIVES.DK
Dankort Visa Visa Electron Mastercard Mobilepay
Facebook Instagram Pinterest

PSST! VIL DU HAVE 10% RABAT?


Vi giver 10% rabat på din næste ordre, og så er der også gratis fragt!

WAIT10