Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse og dag til dag levering Altid gratis fragt uanset ordrestørrelse | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Altid fri fragt og dag til dag levering Altid fri fragt og dag til dag levering

Ligesom vores knive, så tilbyder vi selvfølgelig altid gratis fragt på alle vores tilkøbsprodukter. Vores tilkøbsprodukter er alle sammen af høj kvalitet. Langt størstedelen af vores tilbehør er målrettet knivene, på den ene eller den anden måde. Her kan der bl.a. nævnes vores strygestål, slibesten eller knivholdere. Disse produkter har en funktion på knivene på den ene eller den anden måde. Strygestål og slibesten har det formål, at de skal hjælpe med at holde knivene skarpe, så det altid er som at bruge en ny kniv, hver evig eneste gang du bruger dem i dit køkken. Derudover har vi selvfølgelig også en knivholder, da vi mener de ter vigtigt at opbevare sine knive sikkert og forsvarligt, altså hvor de ikke ligger og roder rundt i en skuffe og tager skade af dette.

Udover vores tilbehør til knivene, så udvider vi også lige så stille med andre produkter, som kan være relevant at bruge i køkkenet. Der kan her nævnes vores steakknive eller vores rivejern.


Vi forsøger hele tiden at tilføje nye tilkøbsprodukter og tilbehør, så det er du kan få en bedre oplevelse ved at købe hos os.

shipping
ALTID FRI FRAGT
Lige meget hvad du køber
shipping
RETURRET
100 dages returret på alle ordre
Telefonsupport
09-15 alle hverdage
shipping
DAG TIL DAG LEVERING
Hvis du bestiller inden kl. 16 på hverdage
© COPYRIGHT 2021 QKNIVES.DK
Dankort Visa Visa Electron Mastercard Mobilepay
Facebook Instagram Pinterest

PSST! VIL DU HAVE 10% RABAT?


Vi giver 10% rabat på din næste ordre, og så er der også gratis fragt!

WAIT10